Servicii de catering pentru desfasurarea unui workshop instituţional din cadrul proiectului „TAking a Reflexive approach to Gender Equality for institutional Transformation - TARGET” - 25 de participanti: Cafea/ceai(zahar,zahar brun,lapte,produse de patiserie(l,minipateuri cu branza sarata/spanac//carne/ciuperci)100g, apa plata/minerala (500ml)
Meniu pranz: Bufet suedez cu mâncare calda, care să conţină: Aperitive : Brusche...
Servicii de catering pentru desfasurarea unui workshop instituţional din cadrul proiectului „TAking a Reflexive approach to Gender Equality for institutional Transformation - TARGET” - 25 de participanti: Cafea/ceai(zahar,zahar brun,lapte,produse de patiserie(l,minipateuri cu branza sarata/spanac//carne/ciuperci)100g, apa plata/minerala (500ml)
Meniu pranz: Bufet suedez cu mâncare calda, care să conţină: Aperitive : Bruschete cu rosii şi busuioc Crostini cu branza fina Tartina cu mozzarella capresse Minibruschete cu somon fume Branzeturi asortate Feluri de bază : pui shanghay friptura porc la tava chiftelute susan - Prăjituri şi/ sau prăjituri de casă (minim 2 tipuri) Miniprăjituri asortate (miniamandine, minitarte, miniecler, minisavarine, monichoux a la creme) - Apă minerală, apă plată, ceai, cafea.