SERVICIILE DE CATERING MENIURI PENTRU COPII SI MENIURI PENTRU ADULTI. PORTIA DE HRANA PENTRU COPIL, VA FI COMPUSA DIN : FELUL I CIORBA/SUPA - CIORBA DE LEGUME DREASA CU OU SAU SUPA DE PUI CU TAITEI SAU GALUSTE, CIORBA CU CARNE DE VITA = 250-300 ML SI 30-40 GR CARNE; FELUL II CARNE FIARTA 100 GR ( CARNE PUI, VITA SAU CARNE PORC SLABA), PREPARATA LA CUPTOR SAU INABUSITA , GARNITURA DE LEGUME, OREZ SAU FAINOASE,, CARTOF= 2...
SERVICIILE DE CATERING MENIURI PENTRU COPII SI MENIURI PENTRU ADULTI. PORTIA DE HRANA PENTRU COPIL, VA FI COMPUSA DIN : FELUL I CIORBA/SUPA - CIORBA DE LEGUME DREASA CU OU SAU SUPA DE PUI CU TAITEI SAU GALUSTE, CIORBA CU CARNE DE VITA = 250-300 ML SI 30-40 GR CARNE; FELUL II CARNE FIARTA 100 GR ( CARNE PUI, VITA SAU CARNE PORC SLABA), PREPARATA LA CUPTOR SAU INABUSITA , GARNITURA DE LEGUME, OREZ SAU FAINOASE,, CARTOF= 200 GR SI SALATE DE SEZON= 100 GR: PAINE= 70-80 GR, DESERT: PRAJITURA 80 GR- O BUCATA DE PERSOANA. PORTIA DE HRANA PENTRU PERSOANA ADULTA , VA FI COMPUSA DIN: FELUL I CIORBA /SUPA: - CIORBA DE LEGUME DREASA CU OU SAU SUPA DE PUI CU TAITEI SAU GALUSTE,, CIORBA DE CU CARNE DE PUI SAU VITA = 300-330 ML SI 40-50 GR CARNE), FELUL II CARNE FIARTA 150 GR ( CARNE PUI, VITA SAU CARNE DE PORC SLABA) , PREPARATA LA CUOTOR SAU INABUSITA , GARNITURA DE LEGUME, OREZ SAU FAIOASE , CARTOF=200 GR SI SALATE DE SEZON= 100GR, PAINE = 90-100GR, DESERT: PRAJITURA 100 GR- O BUCATA DE PERSOANA, APA PLATA /MINERALA- 05 LITRI
>,