Servicii de catering Sesiune formare studenti RNE, 09-13.09.2019, Bucuresti: Cafea/ceai(zahar,zahar brun,lapte,produse de patiseriedulce si sarata(saratele cascaval,minipateuri cu branza sarata/dulce/dovleac/carne/ciuperci)100g, apa plata/minerala (500ml)
CIORBA/SUPA: (VACUTA,PUI A LA GREC/PERISOARE/BURTA,SUPA CREMA BROCOLI,SUPA CREMA DE CIUPERCI)(400g. GARNITURI: CARTOFI LA CUPTOR CU ROZMRIN,OREZ CU LEGUME,PIURE,LEGUME LA ...
Servicii de catering Sesiune formare studenti RNE, 09-13.09.2019, Bucuresti: Cafea/ceai(zahar,zahar brun,lapte,produse de patiseriedulce si sarata(saratele cascaval,minipateuri cu branza sarata/dulce/dovleac/carne/ciuperci)100g, apa plata/minerala (500ml)
CIORBA/SUPA: (VACUTA,PUI A LA GREC/PERISOARE/BURTA,SUPA CREMA BROCOLI,SUPA CREMA DE CIUPERCI)(400g. GARNITURI: CARTOFI LA CUPTOR CU ROZMRIN,OREZ CU LEGUME,PIURE,LEGUME LA GRATAR,BROCOLI,CIUPERCI SOTE(200g) FRIPTURA: PORC LA CUPTOR,CURCAN LA CUPTOR,CEAFA LA CUPTOR/GRATAR,PULPE PUI LA CUPTOR,FICATEI PUI LA CUPTOR(200g) SALATE:VARZA,ASORTATA DE VARA,ARDEI COPTI,BULGAREASCA,MURATURI ASORTATE(200g) Paine 50g Minipainici albe,negre,seminte Apa plata/mineral,cafea.
MENIU CINA: GARNITURI: CARTOFI TARANESTI,FRANTUZESTI,AMESTEC DE LEGUME MEXICAN,CARTOFI PRJITI,CUSCUS FRIPTURI: PUI,PORC,VITA LA GRATAR,LASAGNA,MUSACA DE CARTOFI,TOCANITA DE PORC CU MAMALIGUTA,PULPE DEZOSATE LA CUPTOR APA PLATA/MINERALA(0,5l)