1- Platou aperitiv - pastrama porc, cotlet porc, slaninuta,kaiser, carnaciori, cascaval, cas, telemea, pastrama curcan;
10 platouri (360 gr/porţie) x 15 portii x 14 lei /porţia = 2.100,00 lei
2- Felul II 250gr/porţie
- tochitura taraneasca, branza de burduf, mamaliga,
150 portii x 15 lei/ porţia = 2.250,00 lei
3- Felul III 250gr/porţie
- fasole cu afumatura, paine de casa, plus muraturi
150 portii x 15 lei/ porţia = 2.25...
1- Platou aperitiv - pastrama porc, cotlet porc, slaninuta,kaiser, carnaciori, cascaval, cas, telemea, pastrama curcan;
10 platouri (360 gr/porţie) x 15 portii x 14 lei /porţia = 2.100,00 lei
2- Felul II 250gr/porţie
- tochitura taraneasca, branza de burduf, mamaliga,
150 portii x 15 lei/ porţia = 2.250,00 lei
3- Felul III 250gr/porţie
- fasole cu afumatura, paine de casa, plus muraturi
150 portii x 15 lei/ porţia = 2.250,00 lei
4- Purcel la protap 50 kg
1x 1.500 lei= 1.500,00 lei
5- Desert - placinte „Poale-n brau” 150 buc.,Turta julfa - 150 portii, Suc natural.
150 portii x 14 lei/ porţia = 2.100,00 lei