- Miniaperitive reci 250 g/persoana :Platouri cu branzeturi romanesti asortate (cas, telemea de vaca, cascaval) Cruditãti asortate cu masline (castraveti, rosii, ardei gras, masline 3 culori…) Tartine cu zacusca de ciuperci Frigarui cu mozzarela si rosii Miniaperitive reci vegetarian/post 150 g/persoana Platou de post : vinete , fasole batuta, chiftelute de legume, pachetele de primavar
- Miniaperitive calde – 250gr/persoa...
- Miniaperitive reci 250 g/persoana :Platouri cu branzeturi romanesti asortate (cas, telemea de vaca, cascaval) Cruditãti asortate cu masline (castraveti, rosii, ardei gras, masline 3 culori…) Tartine cu zacusca de ciuperci Frigarui cu mozzarela si rosii Miniaperitive reci vegetarian/post 150 g/persoana Platou de post : vinete , fasole batuta, chiftelute de legume, pachetele de primavar
- Miniaperitive calde – 250gr/persoanã Chiftelute din carne porc-vita cu tarhon Pui la cuptor cu sos de rosii Gujoane de pui, Minifriptura de porc
- Garnituri – 250gr/persoanã Cartofi la cuptor cu rozmarin( bulete, crochete ) Legume la gratar ( vanata, dovlecel, ardei gras, ciuperci) Orez cu morcov si verdeturi
- Salate - 120gr/persoana Salata de cruditati cu vinegret Salata de varza
- Desert - 120 gr/persoana Mere coapte cu smochine, miere si nuca Placinta cu mere si nuca, placinta cu dovleac si scortisoara, placinta cu branza si stafide Prajitura de casa cu gem de prune
- Specialitati paine – 30g/persoanã Pâinici albe si cu secara Mini ciabatta, multicereal, mini chifle albe