Caffe Breack pentru 22 de persoane :
- cafea, zahar, lapte, paletine ; apa plata/ carbogazoasa 1L/pers. la sticla de 0,5 L ; saleuri si fursecuri ; meniu normal şi de post
Servire : 08:30 min
Masa de pranz :
1) Aperitive pentru 10 persoane: - snitel din piept de pui; rulou Georgia; rulada de carne; chiftelute; muschi file ; salam imperial, cascaval, telemea, rosii, ardei, salata de vinete, masline, paine ;
2) Aperitive d...
Caffe Breack pentru 22 de persoane :
- cafea, zahar, lapte, paletine ; apa plata/ carbogazoasa 1L/pers. la sticla de 0,5 L ; saleuri si fursecuri ; meniu normal şi de post
Servire : 08:30 min
Masa de pranz :
1) Aperitive pentru 10 persoane: - snitel din piept de pui; rulou Georgia; rulada de carne; chiftelute; muschi file ; salam imperial, cascaval, telemea, rosii, ardei, salata de vinete, masline, paine ;
2) Aperitive de post pentru12 persoane: dovlecel pane ; vanata in crusta de cartofi; cascaval de post ;rosii,ardei, chiftelute vegetale, bastonase din dovlecel,masline, snitel din soia, paine;
3) Desert : prajitura asortata , prajitura asortata de post
- apa plata/ carbogazoasa : 0,5L/pers ;
- farfuri si tacamuri de portelan, pahare sticlă , feţe de masa
Servire :12:30