Servicii de catering Proiect POCU "BURSA STUDENT ANTREPRENOR MySMIS 125077, (pentru o medie de 25 de porţii de mâncare /zi pentru o perioada de aproximativ 3 luni ). Coffee break-ul include: • Apă - sticle de 0,5 l, plată si minerală, sticle imbuteliate sigilate; • Ceai – aparat de incălzire apa, o varietate de cel putin 3 tipuri de ceai la pliculet (fructe, verde, negru etc); • Cafea – 100 ml/persoană, aparat de cafea sau...
Servicii de catering Proiect POCU "BURSA STUDENT ANTREPRENOR MySMIS 125077, (pentru o medie de 25 de porţii de mâncare /zi pentru o perioada de aproximativ 3 luni ). Coffee break-ul include: • Apă - sticle de 0,5 l, plată si minerală, sticle imbuteliate sigilate; • Ceai – aparat de incălzire apa, o varietate de cel putin 3 tipuri de ceai la pliculet (fructe, verde, negru etc); • Cafea – 100 ml/persoană, aparat de cafea sau termos de dimensiuni mari care sa mentina o temperatură constanta; • Patiserie – dulce si sărată, min. 150 g/participant • Ambalaje,şervetele şi tacâmuri de unică folosinţă din materiale reciclabile; • Feţe de masă; • Ambalaje de unica folosintă din materiale reciclabile. Fiecare porţie cu fel principal conţine minim: • 1 apa plată/porţie • 1 fel principal/porţie • Ambalaje, şerveţele şi tacâmuri de unică folosinţă; Meniul orientativ este următorul: • Felul principal va contine un tip de carne care va fi diferit de la o zi la alta. Carnea acceptată (300gr-400gr. materie prima) este cea de pui sau curcan (piept/pulpă), porc sau vită (muşchi sau pulpă) si peşte (păstrăv sau crap). Carnea va fi pregătită la grătar, cu aburi, la cuptor sau pane. Garniturile (200gr – 250gr) vor consta in legume preparate in diferite feluri (la cuptor, la abur, piure), orez, paste, etc. . Salatele (100gr-150gr) de vară sau de iarnă vor fi asociate la felul cu garnituri de piure, orez. Felul principal va fi însoţit de pâine. • Desert (100gr)Apa plată/ minerală la pet de 0,5 l.