(în intervalele orare: 09.00-10.00, 12.00-13.00, 15.00-16.00) Cerinţe minime - coffee break pentru maximum 50 persoane/eveniment: Pentru fiecare interval orar - Băuturi: - Cafea espresso/cafea filtru x 2/pers, inclusiv zahăr (alb, brun), îndulcitor, lapte condensat capsule, linguriţe plastic/beţişoare din lemn, pahare din carton/pers. - Apă minerală plată 500 ml/pers; - Apă minerală carbogazoasă 500 ml/pers; - Suc neacidula...
(în intervalele orare: 09.00-10.00, 12.00-13.00, 15.00-16.00) Cerinţe minime - coffee break pentru maximum 50 persoane/eveniment: Pentru fiecare interval orar - Băuturi: - Cafea espresso/cafea filtru x 2/pers, inclusiv zahăr (alb, brun), îndulcitor, lapte condensat capsule, linguriţe plastic/beţişoare din lemn, pahare din carton/pers. - Apă minerală plată 500 ml/pers; - Apă minerală carbogazoasă 500 ml/pers; - Suc neacidulat portocale 250 ml/pers Pentru fiecare interval orar - Produse de patisserie: - produse de patiserie sărată de tipul: minipateu brânză, răsucele cu caşcaval şi susan, rulou cu pesto, cârnăciori în foietaj - 100 gr/pers - produse de patiserie dulce de tipul - pain chocolat, brioche cu ciocolată, croissant, foietaj cu mere si nuci - 100 gr/pers - Şerveţele; Fructe: - Banane (4 kg)/eveniment - Struguri (3 kg)/eveniment - Mere (3 kg)/eveniment Serviciile de catering inlcud: 10. Un procent de 100% din fructele utilizate să fie obţinut din producţii ecologice în conformitate cu Regulamentul (CE) nr. 834/2007, iar fructele care vor fi furnizate în cadrul serviciului catering vor avea o etichetă ecologică naţională sau comunitară. Operatorii economici trebuie să specifice în cadrul propunerii tehnice procentul de fructe ecologice, utilizate în prestarea serviciului de catering. În cazul în care alimentele care vor fi furnizate în cadrul serviciului de catering poartă o etichetă ecologică naţională sau comunitară sunt considerate conforme. 2) Produsele de catering v