:Un prânz cald, ce va fi servit individual, la caserola de unica folosinta, pentru fiecare participant in parte, compus din fel principal + garnitura + salata: - fel principal – minim 250 g : - cordon bleu (de pasare/porc), grujoane din piept de pui,pulpa de pui la tava, piept de pasare la gratar, snitel vienez (de vita/pasare/porc) . - garnitura – minim 300 g :- legume la gratar/sote, cartofi natur/prajiti, orez cu legume ...
:Un prânz cald, ce va fi servit individual, la caserola de unica folosinta, pentru fiecare participant in parte, compus din fel principal + garnitura + salata: - fel principal – minim 250 g : - cordon bleu (de pasare/porc), grujoane din piept de pui,pulpa de pui la tava, piept de pasare la gratar, snitel vienez (de vita/pasare/porc) . - garnitura – minim 300 g :- legume la gratar/sote, cartofi natur/prajiti, orez cu legume ...etc - salata – minim 200 g : - gogosari in otet /castraveti in otet / sfecla rosie cu hrean, salate de sezon, ...etc alte cheltuieli ce vor fi prevăzute în preţ: • accesorii de servire de unică folosinţă (caserola individuala, pahare, serveţele, tacâmuri etc.) • transport, personal servire, debarasare. - comenzile vor fi preluate cu cel putin 7 zile inainte de eveniment si vor cuprinde inclusiv meniuri speciale pentru copii cu alergii si vegetarieni