Prestarea serviciilor de catering pentru prescolarii si elevii Liceului Tehnologic " Carol I ", comuna Valea Doftanei, judetul Prahova, conform O.U.G. nr. 91/2021, privind aprobarea continuării Programului-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preşcolarii şi elevii din 150 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat, aprobată cu modificări prin Legea nr. 306/2021, respectiv pregatirea, prepararea, livrarea s...
Prestarea serviciilor de catering pentru prescolarii si elevii Liceului Tehnologic " Carol I ", comuna Valea Doftanei, judetul Prahova, conform O.U.G. nr. 91/2021, privind aprobarea continuării Programului-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preşcolarii şi elevii din 150 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat, aprobată cu modificări prin Legea nr. 306/2021, respectiv pregatirea, prepararea, livrarea si servirea zilnica a suportului alimentar pentru fiecare prescolar si elev, care frecventeaza cursurile unitatilor de invatamant din cadrul Liceului Tehnologic "Carol I", pe o perioada estimata de maxim 92 de zile, in cele 6 (sase) locatii/puncte de distribuire, in perioada desfasurarii cursurilor scolare/activitatii didactice, dupa finalizarea si atribuirea procedurii, respectiv semnarea contractului, pentru semestrul II al anului scolar 2021-2022, conform O.U.G. nr. 91/2021 aprobata cu modificari prin Legea nr. 306/2021 .
Prestatorul/furnizorul se obliga sa presteze serviciile in cantitatile si continutul caloric stabilit prin Hotararea nr. 1296/2021 din 28 decembrie 2021 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 91/2021 privind aprobarea continuării Programului-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preşcolarii şi elevii din 150 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat, si sa livreze in fiecare unitate de invatamant/punct de livrare, in care isi desfasoara activitatea Liceul Tehnologic ’’Carol I" cu unitatile de invatamant din subordine, conform graficului de prestare a serviciilor( la ora 9.00), conform cerintelor din caietul de sarcini si vor avea cel putin urmatorul continut:
1. Sandvici cu unt, sunca, cascaval si legume (rosii, castravete, salata, etc.)
2. Sandvici cu piept de pui la gratar sau pulpa de pui dezosata la gratar cu legume crude, (gogosar, varza morcov).
Hrana consta in asigurarea unui pachet alimentar, preparat conform principiilor ce trebuie respectate in pregatirea mancarii pentru copii prevazute in caietul de sarcini .
Pachetul alimentar furnizat poate contine :
produse de panificatie din faina integrala (paine feliata sau batoane/chifle) 80 g - maximum 50% din greutatea totala a pachetului,
produse din carne si/sau branzeturi/derivate din lapte 40 g - minimum 25% din greutatea totala a pachetului;
legume (rosii, castraveti, salata sau alte produse similare) 40 g - maximum 25% din greutatea totala a pachetului.;
La acestea se va adauga un fruct.
Nu se va furniza acelasi tip de sandwich timp de doua zile la rand.
Ofertanţii trebuie să introducă o defalcare a costurilor, per porţie, pe următoarele categorii:
a) materie primă;
b) prepararea hranei;
c) distribuţie
În cadrul procesului de selecţie vor fi preferate şi considerate că îndeplinesc criteriul privind cel mai bun raport calitate-preţ acele oferte care alocă cel puţin 40% din suma disponibilă per beneficiar pentru achiziţia materiei prime.
Serviciile de catering vor asigura furnizarea a 57.525 pachete alimentare pentru semestru lI al anului scolar 2021-2022
Valoarea estimata a serviciilor de catering este de 588.073,39 lei (exclusiv TVA)