Servicii de catering pentru şcoli
Caracteristici Lei fara TVA
Pret /portie: 16,60
Numar portii: 10.680
( 120 portii / zi )
Numar zile de activitate didactica 89
Total valoare estimata: /zi 1.992,00
Total valoare estimata/5 LUNI: 177.288,00
MIC DEJUN
• un numar de 120 portii de hrana rece, mic dejun, zilnic, ce vor fi repartizate si vor asigura necesarul de hrana;
PRANZ
• un numar de 120 portii de hrana calda, pran...
Servicii de catering pentru şcoli
Caracteristici Lei fara TVA
Pret /portie: 16,60
Numar portii: 10.680
( 120 portii / zi )
Numar zile de activitate didactica 89
Total valoare estimata: /zi 1.992,00
Total valoare estimata/5 LUNI: 177.288,00
MIC DEJUN
• un numar de 120 portii de hrana rece, mic dejun, zilnic, ce vor fi repartizate si vor asigura necesarul de hrana;
PRANZ
• un numar de 120 portii de hrana calda, pranz, zilnic, ce vor fi repartizate si vor asigura necesarul de hrana;
In consecinta, ofertantul se obliga la prestarea serviciului de catering pentru asigurarea hranei beneficiarilor autoritatii contractante, respectiv elevi/copii inscrisi 120 elevi/copii, in cantitatile si continutul caloric stabilit pentru normele de hrana prevazute in legislatia in vigoare, cu respectarea nivelului alocatiei de hrana total de 16,60 lei inclusiv T.V.A /zi/beneficiar, distribuit astfel:
* Mic dejun care va cuprinde pachet alimentar sub forma de sandwich (o gustare) ambalat in folie alimentara –va fi compusa din doua feluri de mancare) – un fel de baza – sandwich si un desert-fructe de sezon.
* Masa de pranz care va cuprinde 2 feluri de mancare - ciorba / supa si felul II, salata, cand este cazul, respectiv in conformitate cu H.G. nr. 904/2014.
Clasele 0-IV: aproximativ 40 elevi cu varsta de:
a) Clasa 0: 4 elevi cu varsta de 6 ani, din care 2 fete si 2 baieti.
b) Clasa I-IV: 36 elevi cu varsta cuprinsa intre 7 – 14 ani din care 13 fete si 23 baieti
si
Clasele V-IX: aproximativ 80 elevi cu varsta cuprinsa intre 14 – 18 ani, din care 19 fete, si 61 baieti.
In functie de modificarile intervenite in frecventa numarului de beneficiari ai serviciului de catering, autoritatea contractanta isi rezerva dreptul de a suplimenta sau de a diminua numarul de portii, fara modificarea pretului unitar si fara vreo notificare prealabila, ci numai prin precizarile cu privire la numarul de persoane cuprins in comenzile lansate de catre beneficiar, pretul contractului modificandu-se corespunzator.
Ofertarea se va face pentru cantitatea maxima, respectiv 120 meniuri zilnice (corespunzator unui numar de cca. 89 zile de activitate didactica).
Locul de livrare : Liceul Tehnologic Special Dej si Liceul Ana Ipatescu Gherla, in incinta caruia functioneaza o clasa de 8 elevi cu cerinte educationale speciale (CES ), care apartine Liceului Tehnologic Special Dej.
Program de servire a mesei
Micul dejun: Ora 9.40 – 11.00
Prânzul: Ora 11.30 - 14.00