Servicii de catering pentru şcoli Caracteristici Lei fara TVA Pret /portie: 16,60 Numar portii: 10.680 ( 120 portii / zi ) Numar zile de activitate didactica 89 Total valoare estimata: /zi 1.992,00 Total valoare estimata/5 LUNI: 177.288,00 MIC DEJUN • un numar de 120 portii de hrana rece, mic dejun, zilnic, ce vor _ repartizate si vor asigura necesarul de hrana; PRANZ • un numar de 120 portii de hrana calda, pranz, zilnic, ...
Servicii de catering pentru şcoli Caracteristici Lei fara TVA Pret /portie: 16,60 Numar portii: 10.680 ( 120 portii / zi ) Numar zile de activitate didactica 89 Total valoare estimata: /zi 1.992,00 Total valoare estimata/5 LUNI: 177.288,00 MIC DEJUN • un numar de 120 portii de hrana rece, mic dejun, zilnic, ce vor _ repartizate si vor asigura necesarul de hrana; PRANZ • un numar de 120 portii de hrana calda, pranz, zilnic, ce vor _ repartizate si vor asigura necesarul de hrana; In consecinta, ofertantul se obliga la prestarea serviciului de catering
pentru asigurarea hranei bene_ciarilor autoritatii contractante, respectiv elevi/copii inscrisi 120 elevi/copii, in cantitatile si continutul caloric stabilit pentru normele de hrana prevazute in legislatia in vigoare, cu respectarea nivelului alocatiei de hrana total de 16,60 lei inclusiv T.V.A /zi/bene_ciar, distribuit astfel: * Mic dejun care va cuprinde pachet alimentar sub forma de sandwich (o gustare) ambalatin folie alimentara –va _ compusa din doua feluri de mancare) – un fel de baza – sandwich si un desert-fructe de sezon. * Masa de pranz care va cuprinde 2 feluri de mancare - ciorba / supa si felul II, salata, cand este cazul, respectiv in conformitate cu H.G. nr. 904/2014. Clasele 0-IV: aproximativ 40 elevi cu varsta de: a) Clasa 0: 4 elevi cu varsta de 6 ani, din care 2 fete si 2 baieti. b) Clasa I-IV: 36 elevi cuvarsta cuprinsa intre 7 – 14 ani din care 13 fete si 23 baieti si Clasele V-IX: aproximativ 80 elevi cu varsta cuprinsa intre 14 – 18 ani, dincare 19 fete, si 61 baieti. In functie de modi_carile intervenite in frecventa numarului de bene_ciari ai serviciului de catering, autoritatea contractanta isi rezerva dreptul de a suplimenta sau de a diminua numarul de portii, fara modi_carea pretului unitar si fara vreo notificare_care prealabila, ci numai prin precizarile cu privire la numarul de persoane cuprins in comenzile lansate de catre bene_ciar, pretulcontractului modi_candu-se corespunzator. Ofertarea se va face pentru cantitatea maxima, respectiv 120 meniuri zilnice (corespunzator unui numar de cca. 89 zile de activitate didactica). Locul de livrare : Liceul Tehnologic Special Dej si Liceul Ana Ipatescu Gherla, in incinta caruia functioneaza o clasa de 8 elevi cu cerinte educationale speciale (CES ), care apartine Liceului Tehnologic Special Dej. Program de servire a mesei Micul dejun: Ora 9.40 – 11.00 Prânzul: Ora 11.30 - 14.00