Prestarea serviciilor de catering pentru preşcolarii şi elevii Liceului Tehnologic " Carol I ", comuna Valea Doftanei, judetul Prahova, conform O.U.G. nr. 77/2023, privind aprobarea continuării Programului-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preşcolarii şi elevii din 450 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat, respectiv pregătirea, prepararea, livrarea şi servirea zilnică a suportului alimentar pentr...
Prestarea serviciilor de catering pentru preşcolarii şi elevii Liceului Tehnologic " Carol I ", comuna Valea Doftanei, judetul Prahova, conform O.U.G. nr. 77/2023, privind aprobarea continuării Programului-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preşcolarii şi elevii din 450 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat, respectiv pregătirea, prepararea, livrarea şi servirea zilnică a suportului alimentar pentru fiecare prescolar şi elev, care frecventează cursurile unităţilor de învăţamânt din cadrul Liceului Tehnologic "Carol I"Valea Doftanei, pe o perioadă estimată de maxim 138 de zile, în cele 5 (cinci) locaţii/puncte de distribuire, în perioada desfăşurării cursurilor şcolare/activităţii didactice, după finalizarea şi atribuirea procedurii, respectiv semnarea contractului, pentru anul şcolar 2023-2024, conform O.U.G. nr. 77/2023, privind aprobarea continuării Programului-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preşcolarii şi elevii din 450 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat.
Prestatorul/furnizorul se obligă să presteze serviciile în cantităţile şi conţinutul caloric stabilit prin Hotărârea nr.928/2023 din 06 octombrie 2023 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului. nr. 77/2023, privind aprobarea continuării Programului-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preşcolarii şi elevii din 450 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat şi să livreze în fiecare unitate de învaţământ/punct de livrare, în care îşi desfaşoară activitatea Liceul Tehnologic ’’Carol I" , conform graficului de prestare a serviciilor( la ora 9.00 şi ora 11.00, pentru schimbul doi de clase), conform cerinţelor din caietul de sarcini şi vor avea cel puţin următorul conţinut:
1. Sandvici cu unt şuncă, caşcaval şi legume (roşii, castravete, salată etc.)
2. Sandvici cu piept de pui la grătar sau pulpă de pui dezosată la grătar cu legume crude, (gogoşar, varză, morcov).
Hrana constă în asigurarea unui pachet alimentar, preparat conform principiilor ce trebuie respectate în pregătirea mâncării pentru copii prevăzută în caietul de sarcini .
Pachetul alimentar furnizat poate conţine :
produse de panificaţie din făină integrală (pâine feliată sau batoane/chifle) 80 g - maximum 50% din greutatea totală a pachetului,
produse din carne şi/sau brânzeturi/derivate din lapte 40 g - minimum 25% din greutatea totală a pachetului;
legume (roşii, castraveţi, salată sau alte produse similare) 40 g - maximum 25% din greutatea totală a pachetului;
La acestea se va adăuga un fruct.
Nu se va furniza acelaşi tip de sandwich timp de două zile la rând.
Se va asigura transportul şi distribuţia la destinatar, conform orarului stabilit împreună cu unitatea de învăţământ. Sumele ofertate vor include şi cheltuielile cu ambalarea şi transportul
Ofertanţii trebuie să introducă o defalcare a costurilor, per porţie, pe următoarele categorii:
a) materie primă;
b) prepararea hranei;
c) distribuţie
În cadrul procesului de selecţie vor fi preferate şi considerate că îndeplinesc criteriul privind cel mai bun raport calitate-preţ acele oferte care alocă cel puţin 40% din suma disponibilă per beneficiar pentru achiziţia materiei prime.
Serviciile de catering vor asigura furnizarea a 79.048 pachete alimentare pentru anul scolar 2023-2024.
Valoarea estimata a serviciilor de catering este 1.087.700,48 de lei ( exclusiv TVA).
Valoarea estimata cuprinde pretul produselor, a cheltuielilor de transport, ambalare, marcare, de distributie si de depozitare a acestora, dupa caz.