Ofertantul trebuie să asigure zilnic pregătirea, prepararea şi livrarea hranei pentru beneficiarii autorităţii contractante. Zilnic (Luni-Vineri) se va servi :
A. Masă caldă: fel de bază şi desert – maximum 40 porţii – minimum 20 porţii
B. Gustare şi desert – maximum 55 portii – minimum 25 porţii
Porţiile vor fi pregătite şi preparate de către ofertant în cantităţile şi conţinutul caloric stabilit prin normele de hrană p...
Ofertantul trebuie să asigure zilnic pregătirea, prepararea şi livrarea hranei pentru beneficiarii autorităţii contractante. Zilnic (Luni-Vineri) se va servi :
A. Masă caldă: fel de bază şi desert – maximum 40 porţii – minimum 20 porţii
B. Gustare şi desert – maximum 55 portii – minimum 25 porţii
Porţiile vor fi pregătite şi preparate de către ofertant în cantităţile şi conţinutul caloric stabilit prin normele de hrană prevăzute de legislaţia în vigoare, cu modificările şi completările ulterioare.
A. Masa caldă va fi compusă din 2 feluri de mâncare:
Felul de baza - 350 g- va fi compus din :
Preparat din carne de pui, vita, porc sau peste 100 – 110 gr
Garnitura (cartofi, orez, paste fainoase, mamaliga, fasole verde, mazare, linte, spanac, etc) 140 – 150 gr
Salata (legume crude, muraturi, etc) 50 gr
Paine 50 gr
felul 2 – deserturi: fructe proaspete
B. Gustarea va fi compusă din:
Felul 1 – gustare caldă/rece - 160 g produse de panificaţie - baton 80 g: maximum 50% din greutatea totală a pachetului; produse din carne şi/sau brânzeturi/derivate din lapte (unt, caşcaval, brânză) 40 g: minimum 25% din greutatea totală a pachetului; legume (salată sau ardei gras) 40 g: maximum 25% din greutatea totală a pachetului.
Felul 2 – deserturi: fructe proaspete.
Pentru persoanele cu diferite regimuri alimentare, se va adapta meniul zilnic în funcţie de starea de sănătate a acestora şi de recomandările medicilor. Mesele se vor servi la orele fixate de beneficiar.
Furnizorul va asigura transportul izolat termic al hranei, în termoboxuri ce asigură transportul produselor la temperaturi controlate.
Nota: Hrana adusă de prestator va fi servită beneficiarilor în veselă de unică folosinţă. Costurile veselei de unică folosinţă sunt incluse în pret.