Servicii de catering respectiv pregatirea, prepararea si livrarea zilnica a hranei incepand cu data de 16.04.2020, pana la sfarsitul starii de urgenta 15 mai 2020, pentru 52 de personae, cu posibilitatea prelungirii duratei acestuia,in cazul in care, se va prelungi perioada starii de urgenta. Mancarea va fi livrata in caserole de unica folosinta, tacamuri de plastic de unica folosinta si pungi alimentare. Transportul va f...
Servicii de catering respectiv pregatirea, prepararea si livrarea zilnica a hranei incepand cu data de 16.04.2020, pana la sfarsitul starii de urgenta 15 mai 2020, pentru 52 de personae, cu posibilitatea prelungirii duratei acestuia,in cazul in care, se va prelungi perioada starii de urgenta. Mancarea va fi livrata in caserole de unica folosinta, tacamuri de plastic de unica folosinta si pungi alimentare. Transportul va fi inclus in pret si va fi efectuat cu masina autorizata sanitar-veterinara. Meniul va cuprinde: un fel principal cu un gramaj de 350 de gr din care 150 gr. carne. Tipul de carne din meniu va fi diferit de la o zi la alta astefel incat sa contina carne de pui, vita, porc, curcan etc. si o salata; Desert: o prajitura de casa, un fruct; In fiecare zi de luni la pranz, autoritatea contractanta va transmite prin fax meniul pentru saptamana in curs. La solicitarea expresa a AC, ofertantul are obligatia de a prezenta xerocopii dupa documentele legale de achizitionare a produselor livrate sub forma de alimente nepreparate sau preparate ca hrana pentru beneficiarii AC (facturi fiscale, avize de insotire a marfii, certificate sanitar- veterinare, declaratii de conformitate, certificate de calitate, alte avize etc.).Documentele de insoţire a produselor:aviz de insoţire a mărfii document de certificare a calităţii, intocmit conform reglementărilor legale in vigoare (declaratii de conformitate pentru ambalaje hrana preparata si pentru restul produselor livrate)