Servicii de catering pregatire , preparare si livrare hrana pentru pacienti, se va face 7 zile pe saptamana, de luni pana duminica, inclusiv. Perioada contractuala de la 1 august 2019 pina la data de 31 decembrie 2019,prelungire act aditional perioada ianuarie – aprilie 2020. Valoare pt. perioada : 1 august 2019 pina la data de 31 decembrie 2019 in suma de 71.689,60 lei fara TVA ; 1 ianuarie pina la data de 30 aprilie 20...
Servicii de catering pregatire , preparare si livrare hrana pentru pacienti, se va face 7 zile pe saptamana, de luni pana duminica, inclusiv. Perioada contractuala de la 1 august 2019 pina la data de 31 decembrie 2019,prelungire act aditional perioada ianuarie – aprilie 2020. Valoare pt. perioada : 1 august 2019 pina la data de 31 decembrie 2019 in suma de 71.689,60 lei fara TVA ; 1 ianuarie pina la data de 30 aprilie 2020 in suma de 57.351,68lei fara TVA. Pretul total Maxim admis de hrana/zi /pacient ( meniu) va fi de 15 lei cu TVA din care 1,24lei TVA.Cantitatea estimata a livrarilor; Perioade 1 august 2019 pina la data de 31 decembrie 2019 : Numar meniu /portii Minimi 3.010; Maxim 5.210;Perioada : 1 ianuarie 2020 pina la data de 30 aprilie 2020 : Numar meniu /portii Minimi 2.408; Maxim 4.168; Cantitatea lunara : minim 602 portii - maxim 1042 portii. Livrarea se va face zilnic pana la ora 16.00, telefonic/ e-mail, pentru ziua urmatoare, inclusiv pentru portiile de gustare – diabetici. Programul de livrare al mancarii pentru pacientii internati 7 zile pe saptamana, de luni pana duminica, inclusiv: - mic dejun: ora 8,00- 8,15 ; - masa de pranz: ora 12,00- 12,15; - cina : ore 17,45- 18,00