Feedback
I.D.: 89502454

Servicii de catering masă caldă în cadrul Programului Pilot de acordare a unui suport alimentar

Data publicarii
16.11.23 Exista 88.526 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
55524000-9
Pretul estimativ:
380.092,48 RON - 380.092,48 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Servicii de catering- masă caldă în cadrul Programului - Pilot de acordare a unui suport alimentar, pentru lunile noiembrie- decembrie 2023., în conformitate cu prevederile caietului de sarcini atasat. Masa caldă în regim de catering, pentru un număr de 386 preşcolari şi elevi de la Şcoala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” Vaslui şi structurile arondate şi 815 elevi de la Colegiul Economic „Anghel Rugină” Vaslui, pentru lu...
Servicii de catering- masă caldă în cadrul Programului - Pilot de acordare a unui suport alimentar, pentru lunile noiembrie- decembrie 2023., în conformitate cu prevederile caietului de sarcini atasat. Masa caldă în regim de catering, pentru un număr de 386 preşcolari şi elevi de la Şcoala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” Vaslui şi structurile arondate şi 815 elevi de la Colegiul Economic „Anghel Rugină” Vaslui, pentru lunile noiembrie - decembrie 2023, anul şcolar 2023 - 2024,( respectiv 23 de zile) Prestatorul va livra beneficiarilor o masă caldă pe zi, meniu tip masă de prânz, constând în: • Fel de bază - de ex. carne pui/porc/vită - 100 gr., garnitură - 200 gr, pâine feliată min. 100 gr. • Desert - de ex. croissant mic cu umplutură (gem/ciocolată) ambalat individual - min 15 gr/biscuiţi nesăraţi/fruct proaspăt întreg, etc. Menţionăm că toate gramajele sunt produse finite. Notă: Fiecare porţie va fi ambalată şi va conţine pachetul - masă caldă mai sus menţionat (fel de bază şi desert), tacâmuri de unică folosinţă şi şerveţele. Dupa finalizarea achizitiei in SEAP se va transmite autoritatii contractante oferta scrisa in conformitate cu prevederile caietului de sarcini.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu

Vezi licitatii asemanatoare

Titlul Data inchiderii
Servicii de catering în vederea asigurării unei mese calde în regim de catering pentru elevii din cadrul Liceului Tehnologic "Dimitrie Cantemir" Fălciu 02.12.22
Servicii de catering în vederea asigurării unei mese calde în regim de catering pentru elevii din cadrul Liceului Tehnologic "Dimitrie Cantemir" Fălciu  
Servicii de catering masa calda in cadrul Programului National Masa Sanatoasa 2024  
Oua consum de găină (greutate de minim 50 GR / buc)  
Oua consum de găină (greutate de minim 50 GR / buc) 06.11.19
Furnizare suport alimentar "masa calda" pentru preşcolarii şi elevii din cadrul Şcolii Gimnaziale nr. 1 Hurdugi din Comuna Dimitrie Cantemir, Judetul Vaslui, in cadrul Programului National "Masa sanatoasa" 19.09.24
Furnizare suport alimentar "masa calda" pentru preşcolarii şi elevii din cadrul Şcolii Gimnaziale nr. 1 Hurdugi din Comuna Dimitrie Cantemir, Judetul Vaslui, in cadrul Programului National "Masa sanatoasa" 19.09.24
Furnizare suport alimentar "masa calda" pentru preşcolarii şi elevii din cadrul Şcolii Gimnaziale nr. 1 Hurdugi din Comuna Dimitrie Cantemir, Judetul Vaslui, in cadrul Programului National "Masa sanatoasa" 19.09.24
Furnizare suport alimentar "masa calda" pentru preşcolarii şi elevii din cadrul Şcolii Gimnaziale nr. 1 Hurdugi din Comuna Dimitrie Cantemir, Judetul Vaslui, in cadrul Programului National "Masa sanatoasa" 17.09.24
Brânză telemea (din lapte de vacă grăsime raportată la substanţă uscată min 42%) 13.04.22