Scopul contractului il reprezinta achizitia publica a „Serviciilor de Catering la Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Mediaş” pentru 50 de persoane internate la UAMS Medias.
Serviciile de catering trebuie să ofere elementele necesare pentru asigurarea hranei în cadrul Unităţii de Asistenţă Medico-Socială Mediaş, în cantităţile şi conţinutul caloric stabilit prin normele de hrană prevăzute de legislaţia în vigoare şi cu r...
Scopul contractului il reprezinta achizitia publica a „Serviciilor de Catering la Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Mediaş” pentru 50 de persoane internate la UAMS Medias.
Serviciile de catering trebuie să ofere elementele necesare pentru asigurarea hranei în cadrul Unităţii de Asistenţă Medico-Socială Mediaş, în cantităţile şi conţinutul caloric stabilit prin normele de hrană prevăzute de legislaţia în vigoare şi cu respectarea nivelului minim al alocaţiei zilnice de hrană stabilit prin H.G. nr. 421/2008 privind stabilirea nivelului minim al alocaţiei zilnice de hrană pentru consumurile colective din instituţiile publice de asistenţă socială.
Prestrea serviciilor de catering se va efectua de 3(trei) pe zi după cum urmează:
Micul Dejun – între 07 :30 - 08 :00
Prânzul – între 11 :30 – 12 :00
Cina – între 17 :30 – 18 :00
Denumire servicii Cod CPV Termen prestări Servicii de Catering pentru U.A.M.S. 55520000-1 zilnic în între intervalele de timp stabilite.
Micul Dejun va cuprinde : gris cul apte, napolitane, gem, brânză de vaci,unt,iaurt, ceai, ouă, brânză topită, şuncă, salam,parizer, crenvuşti, muştar, roşie, castravete,ardei.
Prânzul va cuprinde : 3(trei) feluri de mâncare
1.felul 1 – supe, ciorbe, borşuri, supe, creme, gustări calde etc.
2.felul 2 – grătar fripturi, peşte, gulaşuri etc. + garnituri şi/sau salate, mâncăruri
3.felul 3 – deserturi: prăjituri, tarte, fructe proaspete, compoturi,budinci, iaurturi, dulciuri
Gustarea va fi compusă din fructe, iaurturi, napolitane, biscuiţi, produse patiserie/cofetărie,eugenia etc.
Cina va fi realizată din hrană caldă sub formă de mâncăruri sau gustări calde la care se adugă ceai, compot, lapte, cacao cu lapte sau dulciuri de bucătărie.
Se va ţine cont de principalii furnizori de energie ai organismului ( proteine, lipide, glucide)
Într-o relaţie echilibrată, proteinele trebuie să reprezinte cca. 15%, lipidele 25-30% iar glucidele acoperă 55-60% din valoarea globală. Organismul are nevoie şi de cca. 2000 ml apă/zi, elemente minerale şi vitamine, majoritatea venind odată cu alimentele. La prepararea mâncărurilor se vor folosii gramajele indicate conform reţetarelor. Pentru a se realiza un aport echilibrat al factorilor nutritivi trebuie ca alimentele sa fie combinate într-un anumit mod şi în anumite proporţii conform nevoilor organismului.
Data limită de primire a solicitărilor de clarificări:
Cu 10 (zece) zile înaintea datei de depunere a ofertelor/candidaturior conform art.160-161 din Legea 98/2016 .
Data limită de transmitere a răspunsului la clarificări: cu 4 (patru) zile înaintea datei de depunere a ofertelor/candidaturilor . Răspunsul va fi publicat în SEAP, www.e-licitatie.ro