Serviciile de catering constau in asigurarea unui meniu necesar pentru 60 de persoane, ce va fi servit in cadrul workshop - ului proiectului POSDRU/159/1.5/S/138963. Produsele servite trebuie sa includa: 1.Gustare rece aperitiv: salate diverse, legume, mezeluri, branzeturi, tartine, snitele si produse de post (ciuperci, zacusca, salata vinete etc) - cca 380 g/persoana; 2.Gustare calda: 2 sortimente friptura ( pui, porc), 2 ...
Serviciile de catering constau in asigurarea unui meniu necesar pentru 60 de persoane, ce va fi servit in cadrul workshop - ului proiectului POSDRU/159/1.5/S/138963. Produsele servite trebuie sa includa: 1.Gustare rece aperitiv: salate diverse, legume, mezeluri, branzeturi, tartine, snitele si produse de post (ciuperci, zacusca, salata vinete etc) - cca 380 g/persoana; 2.Gustare calda: 2 sortimente friptura ( pui, porc), 2 sortimente garnitura si cel putin un sortiment de post- cca 400g/persoana; 3.Salate: min.2 sortimente - cca 300 g/persoana. 4. Desert: min 3 sortimente de prajituri, din care cel putin unul de post - cca 100 g/persoana. 5.Bauturi: Apa minerala - min 60 sticle 05 l ; Apa plata - min 60 sticle 0.5 l; Coca Cola – min. 60 sticle 0,5l. 6. Cafea – min.60 buc. de 0.2l calda; 7. Articole de catering conexe: farfurii plastic - min 60 buc, tacamuri plastic (furculite, cutite, lingurite) min 60 buc fiecare; pahare plastic - min 120 buc.; Servetele - 200 buc ; fete masa albe