Servicii de catering oferite in cadrul participării la cursul de formare profesională, pentru 30 persoane, împărţite în două grupe, cu o durată de 24 ore(3 zile)/grupa; perioada estimată octombrie 2021 - mai 2022.
Meniul va fi diversificat, inclusiv pentru vegetarieni si va conţine platouri reci asortate cu diverse produse (cum ar fi chifteluţe cu susan, bulete caşcaval, minicrispi pui, roşii umplute, tartine, bruschete, ...
Servicii de catering oferite in cadrul participării la cursul de formare profesională, pentru 30 persoane, împărţite în două grupe, cu o durată de 24 ore(3 zile)/grupa; perioada estimată octombrie 2021 - mai 2022.
Meniul va fi diversificat, inclusiv pentru vegetarieni si va conţine platouri reci asortate cu diverse produse (cum ar fi chifteluţe cu susan, bulete caşcaval, minicrispi pui, roşii umplute, tartine, bruschete, legume, etc), în cantitate minimă de 300 gr/persoană. Se va oferi apa plată/minerală 500 ml /persoana, cafea 100 ml/persoana.
Livrarea se va efectua in ambalaje de unica folosinta conform standardelor in vigoare din domeniu.
Livrarea se va efectua intr-o singura locatie.