Pentru data de 15.04.2022, ora 11:00, hol etaj I, Palatul Culturii
Coffee break-ul se va servi în spaţiu dedicat, lângă sala de şedinţe şi va fi pus la dispoziţia participanţilor pe toată durata pauzei.
Meniul va include:
- cafea şi selecţie de ceaiuri (minim 200 ml/persoană din fiecare produs);
- lapte pentru cafea, zahăr alb şi brun, îndulcitor;
- apă minerală plată (cel puţin o sticlă de 500 ml/persoană) şi carbogazoasă...
Pentru data de 15.04.2022, ora 11:00, hol etaj I, Palatul Culturii
Coffee break-ul se va servi în spaţiu dedicat, lângă sala de şedinţe şi va fi pus la dispoziţia participanţilor pe toată durata pauzei.
Meniul va include:
- cafea şi selecţie de ceaiuri (minim 200 ml/persoană din fiecare produs);
- lapte pentru cafea, zahăr alb şi brun, îndulcitor;
- apă minerală plată (cel puţin o sticlă de 500 ml/persoană) şi carbogazoasă (cel puţin o sticlă de 500 ml/persoană);
- mix de produse de patiserie/cofetărie, proaspete, calitative (minim 100 g produse sărate şi dulci/persoană);
- accesorii servire: pahare, ceşti de cafea, farfurii, şerveţele, tacâmuri, fete de masă etc.
Cerinţe obligatorii:
- Vesela va fi din porţelan/sticlă (exclus produse de unică folosinţă).
- Furnizorul va asigura personal specializat pentru servire/debarasare şi logistica necesară pentru servicii complete şi calitative.
- Produsele de patiserie/cofetărie vor fi aşezate pe platouri în greutate de 0,50 kg fiecare, ambalate estetic.
- Produsele vor fi de calitate superioară, proaspete, însoţite la livrare de certificatul de conformitate.
Pretul va include toate costurile aferente prestării integrale a serviciilor de catering (materie primă, transport, costuri cu personalul, mobilier specific, consumabile etc).
Prestatorul va instrui personalul pentru a păstra integritatea spaţiului şi a obiectelor din interiorul Palatului Culturii.
Nr final de participanţi va fi comunicat cu min 2 zile inainte