Prin prezenta achiziţie se vor asigura serviciile de catering pentru un număr total de maxim 200 persoane necesar a fi instruite - 4 tipuri de cursuri x 2 sesiuni/tip curs x 25 persoane/sesiune.
Numărul de participanţi/curs au caracter orientativ, în vederea asigurării unei flexibilităţi privind alegerea perioadelor aferente cursurilor şi a modalităţilor de formare, cu predare: integral on-line sau cu prezenţă în sala de cu...
Prin prezenta achiziţie se vor asigura serviciile de catering pentru un număr total de maxim 200 persoane necesar a fi instruite - 4 tipuri de cursuri x 2 sesiuni/tip curs x 25 persoane/sesiune.
Numărul de participanţi/curs au caracter orientativ, în vederea asigurării unei flexibilităţi privind alegerea perioadelor aferente cursurilor şi a modalităţilor de formare, cu predare: integral on-line sau cu prezenţă în sala de curs ori în sistem hybrid (atât conectare on-line cât şi prezenţă în sala de curs), în funcţie de nevoile imediate ale ONAC şi ale partenerilor proiectului.
Pentru loturile 1-4 achiziţia a fost finalizată prin atribuirea acestora. În cadrul fiecărui lot se vor organiza câte 2 sesiuni de formare profesională (pentru fiecare tematică), cu un număr estimat total de 32 de ore (luând în calcul o medie de 2 zile de curs cu un total maxim de 16 ore), cu o estimare de maxim 25 de participanţi/sesiune, respectiv 50 de participanţi/tip curs (în total însumând 4 tipuri de cursuri de formare profesională cu tematici distincte de instruire x 2 sesiuni/tip curs x 25 persoane/sesiune, un total de 200 de participanţi).
Pentru al cincilea lot, prezenta achiziţie, se va încheia un alt contract care va viza asigurarea serviciilor de catering pentru toţi participanţii la sesiunile de instruire precizate anterior, servicii care se vor presta în fiecare zi de susţinere a sesiunilor cu prezenţă în sala de curs. Serviciile de catering se vor asigura pentru fiecare din cei maximum 25 participanţi/sesiune, conform cerinţelor minime din caietul de sarcini, iar numărul exact de participanţi/sesiune va fi comunicat anterior prestatorului de către autoritatea contractantă. Pe parcursul celor 2 zile lucrătoare de instruire, prestatorul va asigura zilnic două pauze de cafea şi un prânz pentru fiecare participant, în varianta de servire “bufet suedez" sau pachet, în funcţie de evoluţia/involuţia pandemiei virusului SARS-CoV-2 la momentul susţinerii cursului.
Ofertantul îşi va asuma prin oferta depusă că va presta Serviciile de catering în conformitate cu ofertele atribuite pentru cursurile de formare profesională, respectiv în sala Marshal Garden, Calea Dorobanţi, Bucureşti.