Cerinţe pentru servicii de catering – cocktail, în 29 iulie 2021, pentru aproximativ 74 persoane, interval orar pentru servire 12.45-14.00 – locaţie – plan etaj, Palatul Culturii:
Masa se va servi într-un spaţiu dedicat şi va fi pus la dispoziţia participanţilor pe durata specificată.
- Masa va fi organizată în regim bufet, fără preparate fierbinţi (locaţia nu permite);
- Meniul va cuprinde preparate dispuse în porţii mici,...
Cerinţe pentru servicii de catering – cocktail, în 29 iulie 2021, pentru aproximativ 74 persoane, interval orar pentru servire 12.45-14.00 – locaţie – plan etaj, Palatul Culturii:
Masa se va servi într-un spaţiu dedicat şi va fi pus la dispoziţia participanţilor pe durata specificată.
- Masa va fi organizată în regim bufet, fără preparate fierbinţi (locaţia nu permite);
- Meniul va cuprinde preparate dispuse în porţii mici, ce pot fi servite din una-două îmbucături, de preferat fără tacâmuri;
- Servirea va fi făcută la solicitarea participanţilor doar de către personalul prestatorului;
- Furnizorul va asigura personal specializat pentru servire şi servicii complete şi calitative, raportat la cele 74 de persoane participante;
- Ţinuta personalului va fi unitară, adecvată prestanţei evenimentului;
- Furnizorul trebuie să deţină logistica necesară şi capacitatea de a realiza şi a furniza un meniu adecvat, conform cerinţelor, pentru o capacitate de aproximativ 74 de persoane;
- Pentru mesele pe care se va amplasa bufetul, mese existente la locaţie, vor fi asigurate decoraţiuni adecvate (sfeşnice şi/sau aranjamente florale în nuanţe delicate, potrivite cu prestanţa locaţiei);
- Vesela (pahare, ceşti de cafea, farfurii) utilizată pentru eveniment va fi din porţelan/sticlă (exclus produse de unică folosinţă);
- Prestatorul va desemna personal care să întâmpine, să îndrume şi să însoţească invitaţii;
- Feţele de masă şi accesoriile trebuie să fie de foarte bună calitate;
- Pentru mesele pe care se va amplasa bufetul vor fi asigurate delimitări adecvate pentru evitarea aglomerării sau apropierii neconforme;
- Servirea va fi promptă, sub atenta coordonare a unui reprezentant al furnizorului şi în acord cu persoanele desemnate din partea achizitorului.
Vor fi asigurate următoarele produse:
- cafea (minim 100 ml/persoană), produs calitativ, concentrat;
- lapte pentru cafea, zahăr alb şi brun, îndulcitor;
- apă minerală/plată (cel puţin 250 ml pentru fiecare persoană);
- patiserie rece – mini pateuri sau mini tartine cu brânză, cu spanac, cu somon sau ciuperci, bruschete diverse, saleuri, sărăţele (minim 100g/persoană);
- patiserie dulce şi miniprăjituri cu fructe, ciocolată şi de post (minim 100g/persoană).
Preparatele vor fi de calitate superioară, proaspete şi aspectuoase, iar platourile vor fi ornate estetic.
Platourile de prezentare a preparatelor în stand vor fi manipulate exclusiv de către personalul ce va asigura servirea. Manipularea se va face exclusiv cu instrumente adecvate, toate serviciile fiind prestate cu respectarea condiţiilor impuse de actuala stare de alertă şi a contextului epidemiologic curent.
Numărul final de participanţi va fi comunicat în scris (e-mail, fax sau adresa predată direct cu semnătură de primire) în data de 27 iulie, orele 16.00. Cerinţele prezentate sunt cele minim acceptate.