Variante orientative de meniu care includ sugestiile Institutului Naţional de Sănătate Publică: 1. ciorbă de legume; 2. supă de pui cu legume; 3. ciorbă de văcuţă cu legume; 4. legume cu piept de pui la grătar; 5. mâncare de mazăre cu piept de pui; 6. pilaf cu legume şi ficăţei de pui; 7. piure de morcov cu grătar de pui; 8. piure de cartofi, salată cu piept de curcan; 9. mâncare de varză dulce cu friptură la cuptor; 10. gh...
Variante orientative de meniu care includ sugestiile Institutului Naţional de Sănătate Publică: 1. ciorbă de legume; 2. supă de pui cu legume; 3. ciorbă de văcuţă cu legume; 4. legume cu piept de pui la grătar; 5. mâncare de mazăre cu piept de pui; 6. pilaf cu legume şi ficăţei de pui; 7. piure de morcov cu grătar de pui; 8. piure de cartofi, salată cu piept de curcan; 9. mâncare de varză dulce cu friptură la cuptor; 10. ghiveci de legume cu pui; 11. orez cu legume şi pui la tavă; 12. sufleu de broccoli cu brânză; 13. cartofi gratinaţi, salată cu piept de pui la grătar; 14. tocană de legume cu orez brun; 11 15. piure de cartofi cu sfeclă şi chifteluţe de legume; 16. omletă cu legume - ardei, ciuperci, ceapă verde şi brânză telemea; 17. sufleu de conopidă, broccoli şi brânză la cuptor; 18. dovlecel umplut cu brânză la cuptor; 19. ciuperci la cuptor umplute cu brânză, pentru copiii cu vârsta mai mare de 7 ani; 20. macaroane cu brânză; 21. cartofi franţuzeşti, la cuptor, cu brânză şi ou; 22. quinoa cu legume; 23. sandvici cu unt, şuncă, caşcaval şi legume - roşii, castravete, salată; 24. sandvici cu piept de pui la grătar sau pulpă de pui dezosată la grătar cu legume crude - gogoşar, varză, morcov; 25. un fruct întreg. sandvici cu unt, şuncă, caşcaval şi legume - roşii, castravete, salată - 170g sandvici cu piept de pui la grătar sau pulpă de pui dezosată la grătar cu legume crude - gogoşar, varză, morcov - 170g Tacâmuri de unică folosinţă, şerveţel. La prepararea pachetului