FRDS in calitate de AC doreste sa selecteze un OE specializat si autorizat cu care sa incheie un contract de „Organizare a 3 intalniri de retea pentru Promotorii de Proiecte si partenerii acestora cu proiecte finantate prin Programul RO10, pe durata a 2 zile/intalnire”.
Intalnirile se vor desfasura in perioada aug-oct 2017, iar OE contractant va asigura urmatoarele:
a)servicii de cazare, in camere single, cu mic dejun tip ...
FRDS in calitate de AC doreste sa selecteze un OE specializat si autorizat cu care sa incheie un contract de „Organizare a 3 intalniri de retea pentru Promotorii de Proiecte si partenerii acestora cu proiecte finantate prin Programul RO10, pe durata a 2 zile/intalnire”.
Intalnirile se vor desfasura in perioada aug-oct 2017, iar OE contractant va asigura urmatoarele:
a)servicii de cazare, in camere single, cu mic dejun tip bufet suedez inclus, intr-un hotel/pensiune in regim de 3 stele, pentru cca. 37 de participanti/intalnire (in medie). Participantii vor beneficia de servicii de cazare pentru 2 nopti (3 intalniri x cca. 37 de pers./intalnire x 2 nopti de cazare/persoana = cca. 222 nopti de cazare). Unitatea de cazare va fi amplasata intr-o localitate/ locatie situata la o distanta intre 100 si 200 de km de Bucuresti, spre centrul tarii intr-o zona usor accesibila cu mijloacele de transport terestre, dar nu in orase resedinta de judet.
b)servicii de restaurant (masa) pentru participanti, in cadrul aceluiasi hotel/aceleiasi pensiuni in care se desfasoara intalnirea, dupa cum urmeaza:
-2 mese de pranz pe intalnire, cu meniu de restaurant tip bufet suedez, pentru cca. 37 de pers./intalnire (cca. 37 de pers./intalnire x 3 intalniri x 2 mese de pranz/intalnire = cca. 222 portii). O masa de pranz va trebui sa contina min 2 feluri diferite de mancare calda, inclusiv pentru lacto-vegetarieni, apa imbuteliata plata si carbogazoasa si desert;
-2 mese de seara (cina) pe intalnire, cu meniu tip bufet suedez, pentru cca. 37 de pers.intalnire (cca. 37 de pers./intalnire x 3 intalniri x 2 mese de seara/intalnire = cca. 222 portii). O masa de seara va trebui sa contina min 2 feluri diferite de mancare calda, inclusiv pentru lacto-vegetarieni, apa imbuteliata plata si carbogazoasa si desert;
-3 pauze de cafea pe intalnire – in cadrul carora vor fi oferite participantilor cafea, ceai, apa plata si minerala imbuteliate si produse de cofetarie si patiserie dulce si sarata (cca. 37 de pers./intalnire x 3 intalniri x 3 pauze de cafea/intalnire = cca. 333 de portii);
c)servicii de gazduire a cursurilor, constand in asigurarea unei sali de curs/conferinte cu minim 37 locuri, disponibila pentru 2 zile/intalnire (2 zile x 3 intalniri = 6 zile), in incinta aceluiasi hotel/aceleiasi pensiuni in care se desfasoara intalnirea/sunt asigurate serviciile de cazare si masa.
d) servicii de decontare, constand in centralizarea documentelor de transport si intocmirea decontului pentru plata efectiva a costurilor de transport intern in Romania, pentru participanti, de la domiciliul lor la locatia intalnirii si retur, reprezentand bilete de tren si/sau de autobuz si/sau bonuri de carburant pentru transportul cu autoturismul propriu. In total, vor fi elaborate maxim 111 de deconturi (un decont reprezentand centralizarea tuturor documentelor de transport ale unui participant). Costurile efective de transport ale participantilor nu se includ se includ in pretul ofertei