Avand in vedere ca Proiectul reprezinta etapa a II-a a Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata in aria de operare a SC RAJA SA Constanta in perioada 2014-2020, finantat in etapa I prin Programul Operational Infrastructura Mare, se mentin aceleasi obiective stabilite in etapa anterioara, si anume:
• cresterea gradului de conformare cu prevederile Directivei nr. 98/83/CE privind calitatea a...
Avand in vedere ca Proiectul reprezinta etapa a II-a a Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata in aria de operare a SC RAJA SA Constanta in perioada 2014-2020, finantat in etapa I prin Programul Operational Infrastructura Mare, se mentin aceleasi obiective stabilite in etapa anterioara, si anume:
• cresterea gradului de conformare cu prevederile Directivei nr. 98/83/CE privind calitatea apei destinate consumului uman prin cresterea gradului de deservire a populatiei din localitatile/comunitatile cu peste 50 locuitori din regiune de sistemul public de alimentare cu apa potabila
• cresterea gradului de conformare cu prevederile Directivei nr. 91/271/CEE privind colectarea apelor uzate prin cresterea gradului de colectare a apelor uzate din aglomerarile peste 2000 l.e. din regiune
• cresterea gradului de conformare cu prevederile Directivei nr. 91/271/CEE privind epurarea apelor uzate prin cresterea gradului de epurare conforma a apelor uzate din aglomerarile peste 2000 l.e.
Localizarea Proiectului
Proiectul se adreseaza unui numar important de localitati si aglomerari din judetele Constanta si Brasov.
Investitia propusa cuprinde lucrari in localitati (incluse in aglomerari) apartinand de urmatoarele Unitati Administrativ Teritoriale din judetele:
• Constanta: UAT Constanta, UAT Cernavoda, UAT Eforie, UAT Harsova, UAT Mangalia, UAT Medgidia, UAT Navodari, UAT Ovidiu, UAT Albesti, UAT Costinesti, UAT Limanu, UAT Mircea Voda, UAT Topraisar, UAT Tuzla, UAT Valu lui Traian, UAT Tortoman;
• Brasov: UAT Predeal.
Obiectivul general al acestui contract il reprezinta furnizarea de servicii de supervizare pentru contractele de lucrari mentionate la cap. 3 din Termenii de referinta, in timpul perioadei de executie a lucrarilor, in vederea urmaririi corectei utilizari a fondurior disponibile si pentru a se asigura ca Antreprenorul executa lucrarile in conformitate cu obligatiile contractuale, in special in ceea ce priveste durata, cantitatea, calitatea si costul lucrarilor, in vederea atingerii urmatoarelor obiective specifice:
• Indeplinirea rolului de Inginer/Supervizor pentru contractele de lucrari mentionate in tabelul 3.2 2 – Lista contractelor de lucrari din zona Proiectului
• Asigurarea finalizarii Lucrarilor conform prevederilor contractelor de lucrari incheiate intre Entitatea Contractanta si Antreprenori.
• Asigurarea testarii si functionarii cu succes a lucrarilor la finalizare
• Implementarea cu succes a Proiectului trebuie sa conduca la realizarea indicatorilor tehnici din punct de vedere al calitatii, costurilor si perioadei de timp.
Consultantul va avea rolul de Supervizor conform prevederior din Conditiile generale si specifice pentru anumite contracte de achizitie aferente obiectivelor de investitii finantate prin fonduri publice, aprobate prin HG1/10.01.2018 cu modificarile si completarile ulterioare.
Numarul de zile până la care Operatorii economici interesati pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor / candidaturilor este de 19 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor.
Entitatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificari / informatiilor suplimentare astfel:
• cu 25 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor pentru solicitarile de clarificari depuse cu 34 de zile inainte de termenul limita de depunere a ofertelor;
• cu 11 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor pentru solicitarile de clarificari depuse cu 19 de zile inainte de termenul limita de depunere a ofertelor.