A. Un mic dejun per zi, ce va include: ceai/cafea şi diverse gustări caracteristice micului dejun, furnizorul poate propune: omletă, ochiuri, tartine, clătite etc. 28 unităţi (10 persoane * 2 zile şi 2 persoane* 4 zile). B. Un prânz per zi, ce va include: felul I, felul II, salată şi o băutură, inclusiv pâine. Furnizorul poate propune diverse produse alimentare care vor coincide cu solicitarea dată. 88 unităţi (22 persoane ...
A. Un mic dejun per zi, ce va include: ceai/cafea şi diverse gustări caracteristice micului dejun, furnizorul poate propune: omletă, ochiuri, tartine, clătite etc. 28 unităţi (10 persoane * 2 zile şi 2 persoane* 4 zile). B. Un prânz per zi, ce va include: felul I, felul II, salată şi o băutură, inclusiv pâine. Furnizorul poate propune diverse produse alimentare care vor coincide cu solicitarea dată. 88 unităţi (22 persoane * 4 zile). C. O cină per zi, ce va include: felul II, salată, o băutură şi desert. Furnizorul poate propune diverse produse alimentare care vor coincide cu felul solicitat. 28 unităţi (10 persoane * 2 zile şi 2 persoane* 4 zile)