Prânzul.
Felul I
- ciorbă de legume dreasă cu ou sau supă de pui cu tăiţei sau găluşte = 200 ml
- ciorbă cu carne de pui sau vită = 200 ml
- ciorbă de perişoare = 200ml
- supă de roşii cu taiţei = 200ml
- supă cremă de legume cu crutoane =200 ml
Felul II
- mâncare scăzută, garnitură(cartofi, orez, paste făinoase, mămăligă, mazăre, linte, spanac etc.) = 250 g
- friptură din carne de pui, vită, porc, peşte = 100 g procesată...
Prânzul.
Felul I
- ciorbă de legume dreasă cu ou sau supă de pui cu tăiţei sau găluşte = 200 ml
- ciorbă cu carne de pui sau vită = 200 ml
- ciorbă de perişoare = 200ml
- supă de roşii cu taiţei = 200ml
- supă cremă de legume cu crutoane =200 ml
Felul II
- mâncare scăzută, garnitură(cartofi, orez, paste făinoase, mămăligă, mazăre, linte, spanac etc.) = 250 g
- friptură din carne de pui, vită, porc, peşte = 100 g procesată fară os
- salată de sezon(legume crude, muraturi, etc.) =50g
- pâine 100g
Gustare
- prăjitură de casă sau produse de patiserie = 70g (in proportie de 20 %)
- fructe de sezon = 70g (in proportie de 80 %)