Pauză de cafea : Ora 8:30
- cafea,ceai, zahar, lapte, paletine
- apa plata/ carbogazoasa ( 1L/ persoana , sticle de 0,5oo ml , 40 sticle plata/20 sticle carbogazoasa)
- covrigei si cornulete ( pentru 18 persoane meniu normal, pt 12 persoane de post)
- cana cafea 30 buc, cana ceai 30 buc, pahare apa 30 buc, fete de masa (6 buc)
Pauza de masă ( 12 persoane - meniu de post, 18 persoane - meniu normal) : Ora 13:00
- Aperitiv ...
Pauză de cafea : Ora 8:30
- cafea,ceai, zahar, lapte, paletine
- apa plata/ carbogazoasa ( 1L/ persoana , sticle de 0,5oo ml , 40 sticle plata/20 sticle carbogazoasa)
- covrigei si cornulete ( pentru 18 persoane meniu normal, pt 12 persoane de post)
- cana cafea 30 buc, cana ceai 30 buc, pahare apa 30 buc, fete de masa (6 buc)
Pauza de masă ( 12 persoane - meniu de post, 18 persoane - meniu normal) : Ora 13:00
- Aperitiv : şniţel din piept de pui, rulou Georgia ,rulada de carne, chifteluţe, muşchi file, salam imperial, caşcaval , telemea, roşii, ardei, salată de vinete, măsline, pâine, apă minerală/plată (0,5L/pers.)
- Aperitiv de post : dovlecel pane, vanata in crusta de cartofi ,cascaval de post, rosii, ardei, chiftelute vegetale, bastonase din dovlecel, masline, paine ;
- prajitura asortata ( pentru 18 persoane meniu normal, pt 12 persoane de post)
- apa plata/ carbogazoasa (0.500ml/pers)
- farfurii si tacamuri pentru 35 persoane