Coffee break – vor fi doua astfel de coffee break-uri Cafea filtru (lapte, zahar, zaharina) Ceai cald Apa plata/minerala – imbuteliata la sticla 0,5 litri – 1 sticla/pers Suc fresh de portocale bio – 200 ml/pewrs Limonada fara zahar din lamai bio – 200 ml/pers Patiserie sarata – 100 gr/pers (minipateu branza, minipateu ciuperci, minibuseu carne) Patiserie dulce – 75 gr/pers (minicroissant cu crema de vanilie, melci cu stafi...
Coffee break – vor fi doua astfel de coffee break-uri Cafea filtru (lapte, zahar, zaharina) Ceai cald Apa plata/minerala – imbuteliata la sticla 0,5 litri – 1 sticla/pers Suc fresh de portocale bio – 200 ml/pewrs Limonada fara zahar din lamai bio – 200 ml/pers Patiserie sarata – 100 gr/pers (minipateu branza, minipateu ciuperci, minibuseu carne) Patiserie dulce – 75 gr/pers (minicroissant cu crema de vanilie, melci cu stafide, minipain au chocolat) PRANZ Bufet rece: Bruschete cu miez de crevete si sofran – 1 buc/pers Pate brisee cu creamcheese, prosciutto, ciuperci caramelizate si oregano – 1 buc/pers Miniquiche Lorraine – 1 buc/pers Bruschete cu piept de rata afumat – 1 buc/pers Lingurite cu crema de unt si somon fume – 1 buc/pers Bruschete cu camembert, piersici si cirese maraschino – 1 buc/pers Minitarta cu salata de pui cu wasabi – 1 buc/pers Bufet cald: Pulpa de porc la cuptor – 90 gr/pers Scalopina de pui – 90 gr/pers Frigarui din file de somon cu teriyaki si susan negru – 90 gr/pers Nuggets de curcan cu parmesan – 90 gr/pers Orez Yakimeshi – 100 gr/pers Cartofi in stil chimiciuri – 100 gr/pers Legume stirfry cu taitei de orez – 10 gr/pers Salata de varza rosie cu vinegreta de citrice – 75 gr/pers Salata de castravete verde cu susan – 75 gr/pers Chifle – 50 gr/pers Bufet desert – 125gr/pers Asortiment mini tarte de casa si mini choux-uri (vanilie, ciocolata, zmeura, fistic, caramel sarat) Macarons personalizat cu sigla/logo eveniment – 1 buc/pers Cafea filtru (lapte, za