Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării va organiza servicii de catering (coffee break şi masa prânz), asfel:
1. Servicii de coffee break;
2. Servicii de servire masă de tip "bufet suedez".
a) Servicii de coffee break - 2 zile:
Nr. participanţi: 20 persoane - max.30 persoane
Valoare maximă alocată/persoană/zi: 40 lei cu TVA
Tip servire: tip "bufet suedez"
Structura meniu/pauză cafea/persoană:
- cafea espresso, fil...
Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării va organiza servicii de catering (coffee break şi masa prânz), asfel:
1. Servicii de coffee break;
2. Servicii de servire masă de tip "bufet suedez".
a) Servicii de coffee break - 2 zile:
Nr. participanţi: 20 persoane - max.30 persoane
Valoare maximă alocată/persoană/zi: 40 lei cu TVA
Tip servire: tip "bufet suedez"
Structura meniu/pauză cafea/persoană:
- cafea espresso, filtru - min. 150 ml;
- ceai - min. 150 ml (3 sortimente);
- apă minerală carbogazoasă/plată- min. 0,5 l;
- produse de patiserie dulci şi sărate, 150 g (minimum 5 sortimente);
- fructe – 200 gr.
- zahăr alb/brun, îndulcitor, lapte condensat, lămâie feliată, miere de albine nelimitat;
b) Servicii de servire masa prânz - 2 zile:
Nr. participanţi: 20 persoane- max.30 persoane
Valoare maximă alocată/persoană/zi: 100 lei cu TVA
Tip servire: masa de prânz, tip "bufet suedez"
Structură meniu/persoană:
- aperitive reci şi calde (200 g/persoană), preparate vegetariene (200 g/persoană), preparate de bază calde din carne pui/porc/vită/peşte de tipul: carne de pui la cuptor, frigărui de viţel, muşchi de porc la grătar, peşte la cuptor/grătar, etc, (200 g/persoană), salate (150 g/persoană), garnituri de tipul: legume, cartofi copţi, orez sălbatic, ciuperci, etc.(200 g/persoană), desert (150 g/persoană), fructe (150 g/persoană), pâine (50 g/persoană), apă minerală
plată/carbogazoasă (500 ml/persoană), băuturi răcoritoare carbogazoase şi necarbogazoase (300 ml/persoană), cafea (100 ml/persoană), zahăr alb/brun, îndulcitor, lapte condensat.