Coffe Break 09:30 - 30 pers Bãuturi – 300ml/persoanã Cafea (lapte condensat, zahar alb, brun si indulcitor) Ceai Lipton (diverse sortimente) Pastry Produse de patiserie Patiserie sarata: 50 g/pers Saratele cu mac Patiserie dulce: 100g / pers Furstafid Fursecuri cu cacao Lunch 12:50 - 50 pers Mini Aperitive (Canapés) – 200g/persoanã Biscuite crocant cu crema fina de branza si somon afumat Crakers secara cu sparanghel verde s...
Coffe Break 09:30 - 30 pers Bãuturi – 300ml/persoanã Cafea (lapte condensat, zahar alb, brun si indulcitor) Ceai Lipton (diverse sortimente) Pastry Produse de patiserie Patiserie sarata: 50 g/pers Saratele cu mac Patiserie dulce: 100g / pers Furstafid Fursecuri cu cacao Lunch 12:50 - 50 pers Mini Aperitive (Canapés) – 200g/persoanã Biscuite crocant cu crema fina de branza si somon afumat Crakers secara cu sparanghel verde si serano, sos remoulade Frigaruie cu struguri,branza brie si busuioc (struguri, branza brie,) Tartina cu crema feta si pasta de masline (cocktail masline) Mini bouche cu creveti, lime si coriandru Mini frigãrui cu bocconcini, rosii cherry, busuioc Blue cheese, nuci, menta, miere (blue chesse, menta, nuci) Tartine cu crispy bacon, ou de prepelita si smantana Bruschete cu Caponata Alla Siciliana Chorizo cu masline verzi, oregano si pomodori Fel Principal – 140g/persoanã Pui la grãtar cu sos pesto si parmezan (piept de pui parmezan) Peste alb in crusta de panko si fulgi de pomodori Friptura de porc cu sos barbeque si bacon crispy Vita in stil thay cu ghimbir si susan Pulpe de pui in amestec crocant de pesmet si ierburi provance Garnituri – 200g/persoanã Fasole verde, brocoli, porumb si ciuperci Legume la gratar cu otet balsamic si parmezan Orez salbatic cu unt si morcov si ardei Cartofi crocanti cu susan Farfalle cu mazare, pomodori sechi, sos pesto Salate – 80g/persoanã Salata de quinoua si trio vegetal(castraveti, rosii, ardei, masline, busuioc si oregano)