Prepararea si livrarea (vrac) a 2 (doua) mese si 2 (doua) gustari pe zi pentru copiii care frecventeaza Gradinita din Oradea si imprejurimile din judetul Bihor. Portia de hrana zilnica pentru un copil, va fi repartizata astfel: - micul dejun - va reprezenta 15% din totalul portiei alimentare zilnice si va fi compus din produse care pot fi consumate preparate, semipreparate sau nepreparate (sandviciuri, cereale cu lapte, fai...
Prepararea si livrarea (vrac) a 2 (doua) mese si 2 (doua) gustari pe zi pentru copiii care frecventeaza Gradinita din Oradea si imprejurimile din judetul Bihor. Portia de hrana zilnica pentru un copil, va fi repartizata astfel: - micul dejun - va reprezenta 15% din totalul portiei alimentare zilnice si va fi compus din produse care pot fi consumate preparate, semipreparate sau nepreparate (sandviciuri, cereale cu lapte, fainos in lapte, iaurturi); - gustarea de ora 10 - va reprezenta maxim 10% si va fi compusa din fructe; - masa de pranz - va reprezenta 60% din totalul portiei alimentare zilnice si va fi compusa din: a) felul 1 - 150 ml: supe, ciorbe; b) felul 2 - 190-200 gr: carne fiarta (pui, curcan) preparata la cuptor sau innabusita, garnituri de legume, orez sau fainoase, salate, dar si preparate fara carne; - gustarea de ora 15:00 - va reprezenta aproximativ 15% din totalul ratiei alimentare zilnice si va fi compusa din produse care pot fi consumate preparate, semipreparate sau nepreparate (sandviciuri, salate de fructe, iaurturi cu fructe, prajiturele proaspete, budinci, etc). Gramaje: fel 1 - supa/ciorba 150ml fel 2 - carne (cu sos cand cazul) 40-50g; - garnitura 150g gustari - 80-150g / zi / copil paine - 60g / zi / copil Comanda pentru numarul de portii ce vor trebui preparate si servite se va face zilnic pana la ora 8:45 si va fi valabila pentru masa de pranz, gustarea de la ora 15:00, din ziua in curs, precum si pentru micul dejun si gustarea de la ora 10:00, de a