In cadrul acestui prioiect se va livra un prânz cald, ceva fi servit individual, la caserola de unica folosinţă, pentru fiecare participant in parte, compus din fel principal + garnitura +salata + apa plata la 0,5 litri + desert :
- fel principal (exemple) – minim 250 g :
o cordon bleu (de pasare/porc),
o grujoane din piept de pui,
o pulpa de pui la tava,
o piept de pasare la grătar,
o şniţel vienez (de vita/pasare/porc) ....
In cadrul acestui prioiect se va livra un prânz cald, ceva fi servit individual, la caserola de unica folosinţă, pentru fiecare participant in parte, compus din fel principal + garnitura +salata + apa plata la 0,5 litri + desert :
- fel principal (exemple) – minim 250 g :
o cordon bleu (de pasare/porc),
o grujoane din piept de pui,
o pulpa de pui la tava,
o piept de pasare la grătar,
o şniţel vienez (de vita/pasare/porc) ... etc
- garnitura – minim 300 g :
o legume la grătar/sote,
o cartofi natur /prăjiţi,
o orez cu legume ...etc
- salata – minim 200 g :
o gogoşari in oţet /castraveţi in oţet / sfecla roşie cu hrean,
o salate de sezon, ...etc
- desert – minim 150 g :
o prăjituri,
o plăcinte diverse,
o fructe.
Nu se admit băuturi alcoolice!
Pentru acest tip de servicii se solicită:
1. accesorii de servire de unică folosinţă (caserola individuala, pahare, şerveţele, tacâmuri etc.)
2. transport, personal servire, debarasare.
Toate aceste cheltuieli vor fi prevăzute în preţ.
Numărul de porţii poate fi ajustat in funcţie de structura anului şcolar prin nota de comanda