Seviciile de catering vor contine aproximativ 8640 portii in functie de structura anului scolar, va fi desfasurat pe durata a trei ani Mai 2023- iunie 2025. serviciile de caterin vor include:Un prânz cald, ceva fi servit individual, la caserola de unicafolosinta, pentru fiecare participant in parte, compus din fel principal + garnitura + salata + apa plata la 0,5 litri + desert :
- fel principal (exemple) – minim 250 g : ...
Seviciile de catering vor contine aproximativ 8640 portii in functie de structura anului scolar, va fi desfasurat pe durata a trei ani Mai 2023- iunie 2025. serviciile de caterin vor include:Un prânz cald, ceva fi servit individual, la caserola de unicafolosinta, pentru fiecare participant in parte, compus din fel principal + garnitura + salata + apa plata la 0,5 litri + desert :
- fel principal (exemple) – minim 250 g :
o cordon bleu (de pasare/porc),
o grujoane din piept de pui,
o pulpa de pui la tava,
o piept de pasare la gratar,
o snitelvienez (de vita/pasare/porc) ... etc
- garnitura – minim 300 g :
o legume la gratar/sote,
o cartofinatur/prajiti,
o orez cu legume ...etc
- salata – minim 200 g :
o gogosari in otet /castraveti in otet / sfeclarosie cu hrean,
o salate de sezon, ...etc
- desert – minim 150 g :
o prăjituri,
o placinte diverse,
o fructe.
Nu se admit băuturi alcoolice!