Autoritatea contractantă propune următoarele variante de meniu tip sandvici:
1. Sandvici cu şniţel de pui/curcan: baghetă/chiflă, şniţel, caşcaval, salată, roşii,castravete.
2. Sandvici cu salam uscat: baghetă/chiflă, salam uscat, caşcaval, salată, ardei.
3. Sandvici cu şuncă de pui/curcan: baghetă/chiflă, şuncă de pui/curcan, caşcaval, salată, ardei/roşii, castravete.
Pachetul alimentar trebuie să conţină şi un fruct (mar...
Autoritatea contractantă propune următoarele variante de meniu tip sandvici:
1. Sandvici cu şniţel de pui/curcan: baghetă/chiflă, şniţel, caşcaval, salată, roşii,castravete.
2. Sandvici cu salam uscat: baghetă/chiflă, salam uscat, caşcaval, salată, ardei.
3. Sandvici cu şuncă de pui/curcan: baghetă/chiflă, şuncă de pui/curcan, caşcaval, salată, ardei/roşii, castravete.
Pachetul alimentar trebuie să conţină şi un fruct (mar, para, caisa, piersica, banana, portocala, etc).
DOCUMENTE SOLICITATE OPERATORULUI ECONOMIC
CUI, act constitutiv, autorizatie DSVSA a operatorului economic pentru activitatea de catering, autorizatie de transport (DSVSA),certificat de absolvire norme fundamentale de igiena.
Documentele vor fi prezentate la semnarea contractului de achizitie publica