Se va asigura serviciile de pregatirea, prepararea si livrarea zilnica a hranei sub forma de pachet alimentar format dintr-un sandvici si un fruct, in cantitatile, gramajele, nivelul caloric etc. solicitat de autoritatea contractanta, in conformitate cu prevederile anexei 2 la normele metodologice 928/2023, pentru prescolarii si elevii Scoli profesionale „Anastase Simu” Ciresu, precum si transportul hranei, in conditiile re...
Se va asigura serviciile de pregatirea, prepararea si livrarea zilnica a hranei sub forma de pachet alimentar format dintr-un sandvici si un fruct, in cantitatile, gramajele, nivelul caloric etc. solicitat de autoritatea contractanta, in conformitate cu prevederile anexei 2 la normele metodologice 928/2023, pentru prescolarii si elevii Scoli profesionale „Anastase Simu” Ciresu, precum si transportul hranei, in conditiile respectarii intocmai a normelor sanitare/sanitar-veterinare, aplicabile la data livrarii hranei. Pachet alimentar: - pachet alimentar (tip sandwich): produse de panificatie din faina integrala - paine feliata sau batoane/chifle - 80 g - maximum 50% din greutatea totala a pachetului, - produse din carne si/sau branzeturi/derivate din lapte 40 g - minimum 25% din greutatea totala a pachetului si - legume - rosii, castraveti, salata sau alte produse similare - 40 g - maximum 25% din greutatea totala a pachetului. La acestea se va adauga un fruct. Activitatea se va desfasura intr-un spatiu autorizat sanitar, sanitar -veterinar si pentru siguranta alimentelor, cu personal calificat care detine Certificate pentru privind insusirea notiunilor de igiena si fise de aptitudini specifice activitatii desfasurate sau echivalent, conform Hotararii Guvernului nr. 355/2007 privind supravegherea sanatatii lucratorilor, cu modificarile si completarile ulterioare. Se va indeplini toate conditiile si cerintele din caietul de sarcini.