Pauza de cafea –30 persoane –1 cafea de persoană;zahar la plic, lapte condensat ambalat individual;1 ceai la plic, diverse sortimente, ambalat individual, de persoană;1 apă minerală/plată la 500 ml de persoană;băuturi răcoritoare carbogazoase/necarbogazoase la 500 ml de persoană (1/persoana);produse de patiserie sărata,produse de patiserie dulce,
Masa de pranz - 30 persoane –preparate culinare calde - constând in preparate ...
Pauza de cafea –30 persoane –1 cafea de persoană;zahar la plic, lapte condensat ambalat individual;1 ceai la plic, diverse sortimente, ambalat individual, de persoană;1 apă minerală/plată la 500 ml de persoană;băuturi răcoritoare carbogazoase/necarbogazoase la 500 ml de persoană (1/persoana);produse de patiserie sărata,produse de patiserie dulce,
Masa de pranz - 30 persoane –preparate culinare calde - constând in preparate din carne de porc/vită/pasăre/peşte –garnituri variate (preparate din legume, cartofi, orez etc) salate diverse ,desert , pâine; apa carbogazoasa/plata in ambalaj din sticla ( exclus plastic).
Servirea mesei se va face in sistem bufet suedez, prezentarea produselor se va face pe platouri;
Accesoriile de servire puse la dispoziţie de prestator sunt în număr suficient (pahare, platouri, farfurii, şerveţele, tacâmuri, recipiente pentru păstrarea la cald a băuturilor calde etc.). Nu se acceptă accesorii de servire din material plastic /de unică folosinţă;
Prestatorul va avea in vedere că in valoarea serviciilor de catering vor fi incluse toate serviciile necesare: aranjare mese, debarasare mese si curăţenia la locul de desfăşurare a evenimentului.
Prestatorul se va asigura ca mâncarea este caldă în momentul servirii, iar produsele servite sunt proaspete, în termen de valabilitate/ garanţie.