Conditii refuzate: Recomandare produse pentru mic dejun: lapte, ceai,unt, miere,dulceata, cereale, iaurt, ou, cascaval,sunca, branza, etc.
Recomandare produse pentru dejun +gustare:
- felul I : c
iorbe, supe, creme,- cantitati aproximative 200 - 300 g / portie,
- felul II: preparate fierte, fript, coapte, nature care sa continacarne si legume - cantitati aproximative 150 - 250g /portie
- desert : dulciuri de bucatarie,...
Conditii refuzate: Recomandare produse pentru mic dejun: lapte, ceai,unt, miere,dulceata, cereale, iaurt, ou, cascaval,sunca, branza, etc.
Recomandare produse pentru dejun +gustare:
- felul I : c
iorbe, supe, creme,- cantitati aproximative 200 - 300 g / portie,
- felul II: preparate fierte, fript, coapte, nature care sa continacarne si legume - cantitati aproximative 150 - 250g /portie
- desert : dulciuri de bucatarie, fructe, dulciuri ambalate - cantitati aproximative 20 - 50 g / portie, fructe - 150g
- paine : aproximativ 30 - 50 g / portie
Oferta pret meniu ( mic dejun+ dejun+ gustare) = 15 lei / meniu
Oferta pret caserole (mic dejun+dejun) = 1 leu / meniu (pahar ceai, farfurie mic dejun, bol ciorba +capac si caserola felul II dejun)
Tacamuri : recomandat tacamurile sa fie din inox (proprietatea beneficiarului), cele de unica folosinta sunt ascutite si se pot rupe foarte usor
Meniurile vor fiintocmite de catre beneficiar cu gramajele aferente pentru fiecare preparat finit si valoarea calorica a acestora
Numarul de portii se va anunta telefonic pentru fiecare zi
Orele de livrare si transport se vor stabili de comun acord
Valabilitatea ofertei este de 4 luni de la data incheierii contractului.