MASA SERVITA pentru câte 8 persoane în 2 zile : Cofee break: minipatiserie dulce – 150 g/persoană, minipatiserie sărată (minipateuri cu umpluturi diverse) – 150 g/persoană, apă minerală /plată 500 ml/persoană, ceai cald – 200 ml/persoană, cafea – 100 ml/persoană (inclusiv zahăr, lapte condensat şi beţişoare), băuturi răcoritoare (sucuri carbogazoase şi naturale) – 500 ml/persoană; Bufet cald - ciorbă de văcuţă/ de pui cu tă...
MASA SERVITA pentru câte 8 persoane în 2 zile : Cofee break: minipatiserie dulce – 150 g/persoană, minipatiserie sărată (minipateuri cu umpluturi diverse) – 150 g/persoană, apă minerală /plată 500 ml/persoană, ceai cald – 200 ml/persoană, cafea – 100 ml/persoană (inclusiv zahăr, lapte condensat şi beţişoare), băuturi răcoritoare (sucuri carbogazoase şi naturale) – 500 ml/persoană; Bufet cald - ciorbă de văcuţă/ de pui cu tăiţei de casă – 300 ml/persoană, friptură din pulpă de pui /ceafă la grătar – 100 g/persoană, garnitură (cartofi cu rozmarin/ orez/sarbesc) – 200 g/persoană, salată de varză/castraveţi muraţi, desert (prajitură de casă) – 1 bucată/persoană, pâine, apă minerală/plată –500 ml/persoană, băuturi răcoritoare (sucuri carbogazoase şi naturale) – 500 ml/persoană.