Prestarea serviciului de catering pentru asigurarea hranei unui numar maxim de 200 copii. Aceasta prestare se va efectua zilnic , dupa incheierea contractului. Hrana consta in 1 masa calda pe zi/copil. Mesele calde (mesele principale )reprezinta pranzul (masa de pranz) fiind un procent de 100% din totalul alimentelor incluse in ziua respectiva si va fi compusa din 2 feluri de mancare: felul 1 (gratar, fripturi, gulas, etc) ...
Prestarea serviciului de catering pentru asigurarea hranei unui numar maxim de 200 copii. Aceasta prestare se va efectua zilnic , dupa incheierea contractului. Hrana consta in 1 masa calda pe zi/copil. Mesele calde (mesele principale )reprezinta pranzul (masa de pranz) fiind un procent de 100% din totalul alimentelor incluse in ziua respectiva si va fi compusa din 2 feluri de mancare: felul 1 (gratar, fripturi, gulas, etc) + garnituri si/sau salate, mancaruri, etc. Felul 2 - deserturi: prajituri, tarte, fructe proaspete, compoturi, budinci, iaurturi, dulciuri de bucatarie, etc. Portiile vor fi pregatite si preparate in cantitatile si continutul caloric stabilit prin normele de hrana prevazute de legislatia in vigoare, Ordin nr. 1563/2008 pentru aprobarea Listei alimentelor nerecomandate rescolarilor si scolarilor si a principiilor care stau la baza unei alimentatii sanatoase pentru copii si adolescenti (ratia zilnica media va fi de: 1300 kcal/zi copii 1-3 ani, 1800 kcal/zi copii 4-6 ani, 2400 kcal/zi-copii 7-10 ani) si cu respectarea nivelului minim al alocatiei zilnice de hrana stabilit prin HG 904/2014 privind stabilirea nivelului minim al alocatiei zilnice de hrana pentru consumurile colective din institutiile si unitatile publice si private de asistenta sociala destuinate persoanelor adulte, persoanelor adulte cu dizabilitati si persoanelor varstnice