Feedback
I.D.: 82592355

Salamuri in vid

Data publicarii
22.05.23 Exista 178.715 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
15131120-2 15131100-6
Pretul estimativ:
6.081,00 RON - 6.081,00 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Aceste produse fac parte din categoria Produse din carne crud - uscate sau pasteurizate (fierte) sau fierte si dublu afumate : Produsele se prezinta sub forma unor batoane cilindrice cu diametru intre 20-40 mm si feliate in greutate 100-150gr, ambalata in vid. Suprafata sa fie curata, nelipicioasa, cu invelis continuu, fara pete sau mucegai. Aspect pe sectiune: Compozitie perfect legata, compacta, mozaicata, fara goluri d...
Aceste produse fac parte din categoria Produse din carne crud - uscate sau pasteurizate (fierte) sau fierte si dublu afumate : Produsele se prezinta sub forma unor batoane cilindrice cu diametru intre 20-40 mm si feliate in greutate 100-150gr, ambalata in vid. Suprafata sa fie curata, nelipicioasa, cu invelis continuu, fara pete sau mucegai. Aspect pe sectiune: Compozitie perfect legata, compacta, mozaicata, fara goluri de aer sau aglomerari de gel, grasime sub membrana. La feliere sa isi pastreze integritatea. Consistenta: tare, semielastica. Culoare : Specifica produselor afumate si membranelor utilizate. Gust si miros: placut, specific componentelor si condimentelor utilizate, fara gust sau miros strain (acru, mucegai, ranced etc), cu gust si miros de fum moderat. Ingrediente: Carne de porc, vita, slanina. Nu se accepta in reteta carne dezosata mecanic, organe, amidonuri modificate sau amidon. Termen de valabilitate de la data receptiei : minim 20 zile Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor: A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului; numarul standardului de fabricaţie sau a normei tehnice; data fabricaţiei sau termenul de valabilitate; cantitatea ambalată. Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu