Conditii refuzate: Salam cu sunca (tip Victoria) . Acest produs face parte din categoria preparate din carne, produse pasteurizate (fierte), mixate. La fabricarea salamului cu sunca se va utiliza bradt din carne de porc si bucati mari de pulpa, spata sau cotlet raspandite in masa produsului. Produsul salam cu sunca se prezintă sub forma unor batoane cilindrice cu diametrul min. 70 mm – max. 90 mm si feliate in greutate 150-...
Conditii refuzate: Salam cu sunca (tip Victoria) . Acest produs face parte din categoria preparate din carne, produse pasteurizate (fierte), mixate. La fabricarea salamului cu sunca se va utiliza bradt din carne de porc si bucati mari de pulpa, spata sau cotlet raspandite in masa produsului. Produsul salam cu sunca se prezintă sub forma unor batoane cilindrice cu diametrul min. 70 mm – max. 90 mm si feliate in greutate 150-200gr, ambalate in vid.
Salam de vara. Acest produs face parte din categoria preparate din carne, produse fierte si dublu afumate, salam cu structura. Produsul se prezinta sub forma unor batoane cilindrice cu diametru intre 40-50 mm si feliate in greutate 100-200gr/buc, ambalat in vid, in membrana perisabila la fum.
Cabanos 200- 250 g vid.Acest produs face parte din categoria preparate din carne, produse fierte si dublu afumate, carnati cu structura. Produsul sa se prezinte sub forma unor bucati cilindrice cu masa de 0.150 kg-0.200 kg si diametru de 22-24 mm, obtinute prin umplerea si rasucirea membranelor in siraguri, ambalate in vid, la pachete de 200 - 250 gr.
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:
A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului;
Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.