Refractometru portabil 0-32 brix pentru vin, must si struguri
Domeniu masura: 0-32% Brix, 0-140° OE (Oechsle), 0-27° Babo (KMN)
Rezolutie: 0.2% Brix, 1% OE, 0.2° Babo
Recomandat pentru must si struguri , pentru a masura concentratia de zahar din struguri inainte de recoltare si concentratia de zahar din must
Poate fi utilizat si pentru alte fructe sau lichide care contin zahar, pentru a determina concentratia de zahar in gr...
Refractometru portabil 0-32 brix pentru vin, must si struguri
Domeniu masura: 0-32% Brix, 0-140° OE (Oechsle), 0-27° Babo (KMN)
Rezolutie: 0.2% Brix, 1% OE, 0.2° Babo
Recomandat pentru must si struguri , pentru a masura concentratia de zahar din struguri inainte de recoltare si concentratia de zahar din must
Poate fi utilizat si pentru alte fructe sau lichide care contin zahar, pentru a determina concentratia de zahar in grade Brix : siropuri, sucuri de fructe sau legume,gemuri,alte produse cu o concentratie pana la 32 Brix
Este portabil si foarte usor de utilizat
Iluminare bec led pentru o vizualizare clară chiar si in locuri întunecate (cramă, depozit ,hală de producţie etc.)
Indicele de refracţie al unei substanţe este legat de densitatea specifică a acesteia; un refractometru este utilizat pentru a măsura puritatea sau concentraţia unei probe dintr-o soluţie.
Refractometrele sunt potrivite pentru o gamă largă de aplicaţii, care includ controlul raporturilor de amestec în aplicaţii în industrie (cum ar fi glicoli, acid pentru baterii, lichide pentru schimbul de căldură, lichide de răcire, lichizi de stingere şi uleiuri hidraulice) şi reprezintă soluţia ideală pentru utilizatorii care lucrează în industria alimentară (fructe, băuturi, cofetărie, gem, miere şi alte produse pe bază de zahăr).
Metodă de măsură economică
Funcţionare uşoară
Iluminare LED încorporată
Brix sau scară specifică (inclusiv ATC)
Construcţie robustă cu mâner de cauciuc