Comuna Maşloc în present nu beneficiază de un sistem de canalizare menajeră. Având în vedere viteza de dezvoltare, numărul mare de construcţii apărute în ultimii ani, precum şi creşterea preconizată a populaţiei din localităţi, pentru a se asigura un grad de confort sporit şi pentru asigurarea gradului de deservire de 100% conform Master Planului pentru judeţul Timiş, se impune realizarea reţelelor de canalizare pentru loca...
Comuna Maşloc în present nu beneficiază de un sistem de canalizare menajeră. Având în vedere viteza de dezvoltare, numărul mare de construcţii apărute în ultimii ani, precum şi creşterea preconizată a populaţiei din localităţi, pentru a se asigura un grad de confort sporit şi pentru asigurarea gradului de deservire de 100% conform Master Planului pentru judeţul Timiş, se impune realizarea reţelelor de canalizare pentru localităţile Maşloc şi Remetea Mică.
Sistemul de canalizare propus este de tip separativ. Apele pluvial se vor colecta în continuare ca şi până acum la rigole şi şanţurile stradale existente care se vor curăţa, iar canalizarea menajeră proiectată se va descărca în staţia de epurare propusă din extravilanul localităţii Remetea Mică.
Reţeaua de canalizare gravitaţională propusă pentru cele două sate din comună, Maşloc şi Remetea Mică, se va realiza din tuburi de PVC KG, SN8, Dn=250mm, cu o lungime totală de L=9998 m. Conductele de refulare ale staţiilor de pompare compacte vor avea o lungime totală L=7076m. Căminele colectare de ape uzate propuse în număr de 247 buc pentru cele două localităţi din comună se vor amplasa pe domeniul public, în apropierea consumatorilor, iar fiecare cămin va putea prelua 2-3 racorduri cu curgere gravitaţională (în funcţie de lungimea frontului stradal al gospodăriilor). Ţinând cont că relieful nu permite în totalitate scurgerea gravitaţională s-au prevăzut 4 staţii de pompare ce deserves localitatea Maşloc şi 6 staţii de pompare ce deserves localitatea Remetea mică.
Nota:
A) In temeiul art.160 alin (1) din Legea 98/2016 (actualizata) termenul limita pana la care operatorii economici interesati de participarea la procedura de achizitie publica au dreptul de a solicita clarificari in legatura cu documentatia de atribuire este de 10 zile inainte de termenul limita de depunere a ofertelor.
B) Conform obligatiei prevazute la art.160 alin (2) din Legea 98/2016, actualizata, autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si concret la toate solicitarile de clarificari cu 6 zile inainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor.
Orice solicitare de clarificare transmisa dupa data mentionata la punctul A), va pune autoritatea contractanta in imposibilitatea de a oferi un raspuns in termenul mentionat la punctul B) si drept urmare orice solicitare de clarificare in termenele mentionate se va considera tardiva.