Prin acest proiect, beneficiarul doreşte realizarea unui sistem centralizat de alimentare cu apă în localitatea Gherman în vederea asigurării apei potabile pentru toţi consumatorii din localitate.
Lucrările propuse au în vedere construiea unei gospodării de apă în cadrul căreia să se realizeze tratarea apei brute obţinute din forajele existente în vederea încadrării acesteia în parametri calitativi si cantitativi, conform l...
Prin acest proiect, beneficiarul doreşte realizarea unui sistem centralizat de alimentare cu apă în localitatea Gherman în vederea asigurării apei potabile pentru toţi consumatorii din localitate.
Lucrările propuse au în vedere construiea unei gospodării de apă în cadrul căreia să se realizeze tratarea apei brute obţinute din forajele existente în vederea încadrării acesteia în parametri calitativi si cantitativi, conform legislatiei în vigoare pentru a fi distribuită populaţiei ca apă potabilă.
De asemenea se doreşte realizarea unei reţele de distribuţie a apei potabile tratate în gospodăria de apă propusă. Această reţea va asigura alimentarea cu apă a tuturor gospodăriilor de la nivelul localităţii prin intermediul branşamantelor individiuale propuse.
Terenul destinat amplasarii reţelei şi gospodariei de apa se află situat în partea de Sud a judetului Timiş, la o distanţă de aproximativ 80 km de orasul Timişoara la graniţa cu Serbia, pe Dn 57, care leagă Moraviţa de Oraviţa.
Reţeaua de distribuţie a apei potabile propusă se va amplasa în intravilanul localităţii Gherman. Gospodaria de apă se va amplasa de asemenea pe un teren aflat în proprietatea Comunei Jamu Mare, în cadrul intravilanului localităţii Gherman. Amplasamentul gospodăriei de apă propuse are o suprafaţă măsurată de 3502 mp şi este identificat prin: Nr CF TOP 406397.
In cadrul investitiei se urmareste realizarea a doua obiective de baza, care constituie partile esentiale ale proiectului de alimentare cu apa, si anume:
OB 1.Gospodaria de apă
OB 2. Reţeaua de alimentare cu apă
Valoarea estimată totala a contractului de achiziţie publică în cauză, determinată în conformitate cu prevederile Legii 98/2016 cu modificările şi completările ulterioare, este de 1.102.615,68 lei fara TVA, fiind stabilita conform Devizului general, determinat pe baza cantitatilor de lucrari estimate de catre proiectant astfel:
1.3. Amenajare teren pentru protectia mediului si aducerea suprafete la starea initiala : 25 260,60 lei;
2. Realizarea utilitatilor necesare obiectivului : 20 852,21 lei;
4.1. Constructii si instalatii : 719.401,89 lei;
4.2. Montaj utilaj tehnologic : 21.228,44 lei;
4.3. Utilaje, echipamente tehnologice şi funcţionale cu montaj (procurare): 272.935,00 lei ;
4.6. Active necorporale : 26.884,00 lei;
5.1.1.Lucrari de constructii si instalatii aferente organizarii de santier:16.053,54 lei;
5.3. Cheltuieli diverse si neprevazute: 46.816,86 lei
Valoarea cheltuielilor aferente Cap. 5.3. Cheltuieli diverse si neprevazute nu va fi inclusa in valoarea estimata de atribuire a contractului de lucrari, aceasta va fi inclusa in cadrul contractului de lucrari si va fi decontata doar daca pe parcursul executiei apar lucrari neprevazute necesare pentru finalizarea obiectivului.