Furnizorul va livra produsele in cantitatea solicitata la sediul autorităţii contractante, având caracteristicile/specificaţiile cuprinse în oferta depusă şi acceptată, cu respectarea cerinţelor minime precizate în caietul de sarcini. Livrarea va fi efectuată de furnizor conform termenului asumat în propunerea tehnică, dar nu mai mult de termenul solicitat în caietul de sarcini, termen care curge de la data semnarii contrac...
Furnizorul va livra produsele in cantitatea solicitata la sediul autorităţii contractante, având caracteristicile/specificaţiile cuprinse în oferta depusă şi acceptată, cu respectarea cerinţelor minime precizate în caietul de sarcini. Livrarea va fi efectuată de furnizor conform termenului asumat în propunerea tehnică, dar nu mai mult de termenul solicitat în caietul de sarcini, termen care curge de la data semnarii contractului de furnizare.
Orice solicitare de clarificări trebuie transmisă în SEAP (https://e-licitatie.ro/).
In temeiul prevederilor art. 160 din Legea 98/2016, modificata prin OUG 107/2017, operatorii economici interesati de procedura vor solicita clarificari sau informatii suplimentare in legatura cu documentatia de atribuire cu 18 zile inainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor, iar in temeiul art. 161 din Legea 98/2016, modificata prin OUG 107/2017, raspunsul autoritatii contractante va fi transmis in a 11-a zi înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor.
CLAUZA SUSPENSIVA - prezenta procedură de atribuire a contractului de achiziţie publică este iniţiată sub incidenţa următoarei clauze suspensive:
Atribuirea contractului de achiziţie publică este condiţionată de alocarea creditelor bugetare pentru anul bugetar 2024 cu ocazia aprobării legilor bugetare anuale şi a legilor de rectificare, necesare pentru achiziţiile prevăzute în proiect, astfel că finalizarea procedurii de atribuire prin încheierea contractului de achiziţie publică este supusă următoarei condiţii:
- încheierea contractului de achiziţie publică este condiţionată de obţinerea creditelor bugetare de la Ministerul Finanţelor Publice prin intermediul Academiei Române pentru derularea activităţilor Proiectului, semnarea contractului fiind posibilă doar în situaţia în care sunt asigurate creditele bugetare la un nivel care să acopere cheltuielile prevăzute pentru anul bugetar 2024, inclusiv angajamentele Autorităţii contractante prin semnarea acestor contracte.
- în cazul în care, aceste credite bugetare solicitate de Autoritatea contractantă pentru achiziţia produselor care fac obiectul procedurii de atribuire nu se concretizează în termen de maxim 110 zile lucrătoare de la termenul limită de depunere a ofertelor, Autoritatea Contractantă va aplica prevederile art. 212 alin. (1) lit. c) teza a ll-a din Legea nr. 98/2016, fiind imposibilă încheierea contractului de achiziţie publică.
- Ofertanţii din cadrul acestei proceduri acceptă utilizarea condiţiei suspensive de mai sus, asumându-şi întreaga răspundere în raport cu eventualele pierderi pe care le-ar putea suferi în situaţia descrisă.