Se propun următoarele lucrări:
a)Reabilitarea partiala sau totala a 9 (noua) noduri hidrotehnice de distributie, de la nr. 1 (racordurile dintre conductele CP1 si CP2 cu A1 si A2) pana la nodul nr. 9 (nodul hidrotehnic dintre conducta CP1 cu antena A17 si cel dintre CP2 cu antena A18). La noduri se vor schimba robinetii cu corp oval de distributie din capatul amonte al antenelor, vanele de linie si conductele metalice de...
Se propun următoarele lucrări:
a)Reabilitarea partiala sau totala a 9 (noua) noduri hidrotehnice de distributie, de la nr. 1 (racordurile dintre conductele CP1 si CP2 cu A1 si A2) pana la nodul nr. 9 (nodul hidrotehnic dintre conducta CP1 cu antena A17 si cel dintre CP2 cu antena A18). La noduri se vor schimba robinetii cu corp oval de distributie din capatul amonte al antenelor, vanele de linie si conductele metalice de legatura intre CP-uri si antene pentru a asigura distributia apei in siguranta. Se vor introduce robineti cu corp oval, ingropati cu tija prelungitoare la capatul amonte al antenelor si vane fluture in camine de sectionare a conductelor principale CP1 si CP2.
Este necesara montarea in camine a doua contoare de apa pentru inregistrarea volumelor de apa consumate.
b)Reabilitarea antenelor A5, A9, A10, A13, A14 si A15 existente cu o lungime totala de 9.024 m, prin montarea de conducte noi din polietilena Pn10, SDR17, cu diametre cuprinse intre 180 mm si 350 mm, la o distanta de 2 m fata de pozitia actuala a conductelor existente.
Toate conductele din PEID vor fi pozate conform specificatiilor de prospect ale furnizorului. Conductele vor fi pozate, respectand adincimea de inghet de 100 cm peste generatoarea superioara.
c)Reabilitarea traversarii Vaii Gerului de conducta principala CP1, prin inlocuirea acesteia cu o conducta metalica noua, avand diametrul Dn 1000 mm, deoarece conducta existenta s-a prabusit si nu mai este functionala.
Bugetul maxim disponibil aferent achizitiei este fix (nu poate fi marit) insa pretul ofertei va fi considerat element ajustabil astfel incat sa permita ofertantilor sa se concureze si in ceea ce priveste pretul propus. Conversia in euro se va face la cursul valutar aferent contractului de finantare 1 euro = 4,8683 lei.
Tinand cont de contextul imprevizibil global socio-economic si politic, pretul contractului va putea fi ajustat in baza legislatiei aplicabile la momentul respectiv (ex: legislatia privind achizitiile publice, OUG 64/2022 insotita de Metodologia privind formula de calcul pentru ajustarea valorii contractului si Metodologia de intocmire a actelor aditionale, Instructiuni AFIR etc). Ajustarea se va face din surse de finantare publice (fonduri UE, bugetul de stat). In situatia in care rezerva de ajustare va depasi plafoanele maximale indicate prin OUG 64/2022 insotita de Metodologia privind formula de calcul pentru ajustarea valorii contractului si Metodologia de intocmire a actelor aditionale - Instructiuni AFIR, ajustarea se va face din fonduri proprii ale Beneficiarului.
Termenul limită până la care se pot solicitat clarificări de către operatorii economici interesaţi de accesul la procedura de atribuire este de 11 zile inaintea termenului limita de depunere a ofertelor. Termenul in care autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet la toate solicitarile de clarificari este de 6 zile înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor.
Nu sunt prevăzute în devizul general sume pentru capitolul de "cheltuieli diverse şi neprevăzute".