Lucrările sunt cuprinse în Planul de întreţinere, înlocuire şi dezvoltare, finanţat din fondul I.I.D. pe anul 2020, în municipiul Satu Mare, judeţul Satu Mare.
La Staţia de pompare SP Fabricii sunt colectate apele uzate şi pluviale din zona Nord- Estică a municipiului Satu Mare, cu ajutorul pompelor de mare capacitate din dotarea statiei de pompare, apele uzate sunt pompate prin intermediul conductelor de refulare in c...
Lucrările sunt cuprinse în Planul de întreţinere, înlocuire şi dezvoltare, finanţat din fondul I.I.D. pe anul 2020, în municipiul Satu Mare, judeţul Satu Mare.
La Staţia de pompare SP Fabricii sunt colectate apele uzate şi pluviale din zona Nord- Estică a municipiului Satu Mare, cu ajutorul pompelor de mare capacitate din dotarea statiei de pompare, apele uzate sunt pompate prin intermediul conductelor de refulare in colectorul de canalizare de pe str. Fabricii.
Cele două conducte de refulere a apelor uzate sunt din ţevi de oţel cu Dn 400 mm. şi la subtraversarea liniilor de cale ferată din zonă au fost introduse în tunel de beton necirculabil.
Conductele de refulare din oţel din cauza vechimii de peste 40 de ani prezintă unele degradări şi pierderi însemnate în timpul funcţionării pompelor, periclitând inundarea cu ape uzate a tunelului şi a zonei cu liniile de cale ferate.
Conductele de apă potabilă, care asigură alimentarea cu apă potabilă a cartierelor de locuit Soarelui şi Micro 17 după traversarea r. Somes pe ambele părţi a podului CF. sunt unite într-un cămin.
Calea ferată este subtraversată cu un fir de conductă de apă OL Dn500 mm. montată într-un Tub de protecţie OL Dn700 mm şi protejată cu o carcasă de beton armat, la o distanţă de cca.80 m. de la pod CF.
Conducta de apă OL Dn500 mm. în zona subtraversării din cauza vechimii de peste 40 de ani prezintă degradari si sunt pierderi de apa însemnate ( constatate în tubul de protecţie), periclitând inundarea cu apă a rambleului cu linie de cale ferate.
În conformitate cu prevederile art.172, alin.(1) din Legea nr.99/2016, orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificări sau informaţii suplimentare în legătură cu documentaţia de atribuire, cu respectarea termenului-limită stabilit de entitatea contractantă. Numărul de zile până la care operatorii economici pot solicita clarificări privind documentaţia de atribuire înainte de data limită de depunere a ofertelor: 6 zile. În conformitate cu prevederile art.29, alin.(3) din HG nr.394/2016, entitatea contractantă va răspunde doar la solicitările de clarificări adresate de operatorii economici până la termenul-limită stabilit.
Entitatea contractantă stabileşte un singur termen limită în care va răspunde tuturor solicitărilor de clarificări/informaţii suplimentare. Termenul limită este cu 4 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.