Se solicita oferta pentru furnizarea de ”Echipamente profesionale de bucatarie si obiecte de mobilier pentru Cresa nr. 5”, din structura SPAS Baia Mare.
Obiectivul general local este – crearea unei institutii publice specializate in servicii cu caracter social, medical si educational pentru cresterea, ingrijirea si educarea timpurie a copiilor de vârsta anteprescolara din Municipiul Baia Mare.
Produsele/echipamentele ce s...
Se solicita oferta pentru furnizarea de ”Echipamente profesionale de bucatarie si obiecte de mobilier pentru Cresa nr. 5”, din structura SPAS Baia Mare.
Obiectivul general local este – crearea unei institutii publice specializate in servicii cu caracter social, medical si educational pentru cresterea, ingrijirea si educarea timpurie a copiilor de vârsta anteprescolara din Municipiul Baia Mare.
Produsele/echipamentele ce se furnizeaza sunt sunt împartite pe 2 loturi astfel:
Lot nr. 1: ”Obiecte de mobilier pentru Cresa nr. 5”;
Lot nr. 2: ”Echipamente profesionale de bucatarie pentru Cresa nr. 5”;
Obiectul contractului pentru Lotul nr. 1 este achizitionarea de mobilier pentru dotarea tuturor spatiilor din cresa, cu exceptia bucatariei si a spatiilor de depozitare, în conformitate cu Anexa nr. 1 - Index dotari mobilier pentru Cresa nr. 5, care cuprinde pentru fiecare articol de mobilier care necesita executie, o schita tehnica cu detalii si precizari privind materialele utilizate.
Obiectul contractului pentru Lotul nr. 2 este achizitionarea de mobilier de bucatarie, echipamente profesionale, ustensile si dispozitive de preparare a alimentelor pentru Cresa nr. 5, în conformitate cu Anexa nr. 1 – Lista produse/echipamente bucatarie pentru Cresa nr. 5, care cuprinde echipamentul dorit, descrierea lui si nr. de bucati pentru fiecare articol.
Furnizorul, va realiza instalarea si punerea în functiune (acolo unde este cazul) pe locatia finala, a fiecarui produs/echipament livrat.
Detalii privind cerintele minime impuse pentru fiecare produs/echipament, pe baza carora se întocmeste oferta tehnica si oferta economica, se regasesc în Caietul de sarcini pentru Lotul nr. 1 si Caietul de sarcini pentru Lotul nr. 2, la care sunt anexate detalii privind componenta, numarul de bucati, dimensiuni si caracteristicile tehnice ale obiectelor de mobilier si ale echipamentelor profesionale de bucatarie.